Od pogleda zastaje dah

Maja Šuput izvijala se u pijesku ispred skupocjenog hotela kojim ju je iznenadio njen suprug

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 3 +21 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput pokazala je svoju vitku figuru u posebnom kupaćem kostimu, a trenutno sa suprugom i djetetom uživa u luksuznom Dubaiju.

Naša pjevačica i voditeljica Maja Šuput podijelila je svoju vitku figuru u bijelom kupaćem kostimu koji je otkrio skoro sve njene adute.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako bude bivši..."

Maja je legla na topli pijesak te zavodljivo pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu, a u pozadini je pažnju ukrao luksuzni hotel u Dubaiju gdje trenutno odmara sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom.

''Dobro jutro'', zaželjela je Maja svojim pratiteljima u opisu fotografije, a oni se nisu mogli nadiviti.

''E tako to naša Maja radi i svaka joj čast! Red napornog rada, koncerata i svadbi, a onda luksuzan odmor!'', ''Dobro jutro, maca'', ''Lijep početak jutra'', pisali su u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja u Dubaiju uživa u pravom luksuzu, a kad je stigla na lokaciju otkrila je da ju je ovim raskošnim hotelom počastio njen suprug.

Naime, na Bookingu cijena noćenja u tom hotelu iznosi od 7000 do 50.000 kuna, a sudeći po Majinoj sobi u kojoj se fotografirala na velikom krevetu, ona spada svakako u skuplju kategoriju.

Šuput je u Dubaiju već nekoliko dana, a sa svojim pratiteljima svakodnevno dijeli nove zgode malenog Blooma i mjesta koja posjećuju na ovoj prestižnoj turističkoj destinaciji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić na Instagramu Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić rodila - 1 Franka Batelić +26 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić javila se prvi put nakon rođenja kćerkice, evo što je sretna mama poručila

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 3 +1 Doris Pinčić - 2 Celebrity Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene