ima i preslatko društvo

Maja Šuput objavila novost zbog koje joj obožavatelji priželjkuju još jedno dijete: "Treba ti jedna curica!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +19 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput na svojem profilu na Instagramu objavila je novost koja je obradovala njezine obožavatelje, a neki su joj uputili i zanimljive prijedloge.

Svestrana Maja Šuput pohvalila se novim poslovnim pothvatom, nakon što je nedavno predstavila plišanu igračku kojoj je posudila svoj glas.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Sada je na Instagramu predstavila novi proizvod svojeg brenda Majushka, koji će, sudeći po komentarima, brzo nestati s polica.

"Dame i gospodo, a sada najveći hit sezone. Dopustite mi da vam predstavim Majushka make-up liniju za djevojčice. U želji da svaka mala princeza ima svoj make-up koji ne mora žicati od mame, kreirali smo niz neodoljivih setova za šminkanje. Danas vam predstavljam čarobnu torbicu za kraljice koja sadrži apsolutno sve što vaša kraljica može zamisliti", napisala je uz fotografije na kojima je predstavila proizvod, a među prvima joj se javila Ella Dvornik.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"A taman sam kupila onaj stari. Ništa, idemo opet", napisala je Ella, a Šuput joj je odgovorila: "Bloom šalje poklon Lumi, tako da vam stiže."

I mnogi drugi roditelji poželjeli su ovo pokloniti svojim kćerima, a pažnju je ukralo i Majino preslatko društvo.

"OMG, preslatko! Ali kosa ove curice! Wooow!" napisala je Sonja Kovač. "Kakav iskren osmijeh curice na slici", "Presladak maleni model", "Vas dvije ste bomboni", još su neki od komentara na račun djevojčice koja je na fotkama pozirala s Majom.

Neki su zbog svega Šuput uputili i zanimljive prijedloge.

"Majo, pod hitno na još jedno dijete... djevojčicu!", "Majo, jedna curica ti treba još", pisali su joj pratitelji koji Maju priželjkuju još jedno dijete, odnosno konkretno kćer.

Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom ima sina Blooma, kojeg je rodila u ožujku 2021. godine.

Inače, pjevačicu svake nedjelje gledamo i kao članicu žirija u showu "Supertalent", u kojem iz emisije u emisiju oduševljava gledatelje svojim stajlinzima.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Dojkić Andrej Dojkić Andrej Dojkić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Andrej Dojkić (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) +6 Andrej Dojkić, Petra Sanader (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Celebrity Nesuđeni zet Ive Sanadera u javnosti nakon dužeg izbivanja, evo što je sve prošao nakon prekida s njegovom kćeri!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene