danas je sretno oženjen

Nesuđeni zet Ive Sanadera u javnosti nakon dužeg izbivanja, evo što je sve prošao nakon prekida s njegovom kćeri!

Andrej Dojkić i Petra Sanader Andrej Dojkić i Petra Sanader Grgo Jelavić/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Dojkić Andrej Dojkić Andrej Dojkić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Andrej Dojkić (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Andrej Dojkić, Petra Sanader (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Andrej Dojkić Andrej Dojkić Andrej Dojkić Andrej Dojkić i Petra Sanader Andrej Dojkić +0 Andrej Dojkić Galerija

Glumac Andrej Dojkić pojavio se na premijeri filma "Šesti autobus" u Zagrebu, a prije toga dugo ga nismo vidjeli u javnosti.

Kazališni, filmski i televizijski glumac Andrej Dojkić (42) zvijezda je novog hrvatskog ratnog filma "Šesti autobus", koji je premijerno prikazan ovaj utorak u Zagrebu.

Pogledaj i ovo showbuzz Tako mlad i uspješan Bivši dečko Petre Sanader: Nisam živio na račun Ive Sanadera

Andrej nije propustio svečanu premijeru, na koju je došao sam i u ležernom izdanju, a prije toga dugo ga nismo imali priliku vidjeti u javnosti.

Dojkić je domaćoj javnosti poznat po vezi s kćeri Ive Sanadera, Petrom, s kojom je živio u New Yorku, a nakon što su prekinuli 2011. godine, on se morao pravdati da nije živio na račun njezina oca.

Nakon Petre ljubio je kolegicu Ornelu Višticu, a zatim i Ivu Legati.

U listopadu 2021. godine oženio se Dubrovkinjom Ines Cvjetkić, s kojom je 2017. dobio kćer Nicole.

Iako uspješno čuva svoju privatnost i dugo se nije ni znalo da je postao otac, Andrej je na Facebooku objavio jednu fotografiju sa svojeg vjenčanja.

Andreja mnogi pamte i iz serije "Larin izbor", koja je svojevremeno rušila rekorde gledanosti te postala jedan od najpopularnijih uradaka hrvatske produkcije.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda osvanula u izdanju u kakvom je dosad nismo vidjeli, hoće li stvarno u ovome bodriti Vatrene u Katru?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene