Ne sliči na sebe

Bivši dečko Sanaderove kćeri izgubio 15 kilograma, nije se kupao 23 dana, a dobio je i osip po tjemenu

Andrej Dojkić, Petra Sanader (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Andrej Dojkić, Petra Sanader (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Dojkić, Petra Sanader (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Andrej Dojkić (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Andrej Dojkić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +0 Andrej Dojkić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Andrej Dojkić svoj je izgled doveo do neprepoznatljivosti.

Glumac Andrej Dojkić ne sliči na sebe. U samo tri mjeseca smršavio je čak 15 kilograma, a sve zbog uloge u filmu "The Match".

Pogledaj i ovo Andrej Dojkić (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Uspješno čuvao tajnu Hrvatski glumac godinu dana skrivao obiteljsku tajnu, nisu znali ni kolege

No lako bi bilo da je to sve. Radi se o tako zahtjevnoj ulozi da se Andrej, inače poznat i po vezi s Petrom Sanader, nije kupao 23 dana, a nije prao niti zube. Dobio je i osip po tjemenu.

Prije projekta glumac je vagao svaki komad hrane, koristio tek pola litre vode za umivanje, a njegov miris vjerojatno nije bio ugodan ekipi na setu. No ni to nije sve, uloga mu je dala i jedan porok.

''Nisam pušač, ali sam se zbog uloge Laszla navukao na cigarete, čak sam znao popušiti kutiju i pol, još uvijek to rješavam, tako mi i treba... Na kraju uopće nisam trebao pušiti u filmu!'' priznao je za Gloriju Andrej, koji u filmu glumi Laszla Horvatha, mađarskog nogometaša koji je 1944. godine zbog nesretnih okolnosti završio u radnom kampu Kecskemet.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene