Internacionalni uspjeh!

Maja Šuput pohvalila se novosti koju je skrivala dvije godine, pa se upisala u povijest: ''Prva sam na svijetu...''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić - 5 Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 Maja Šuput i Marko Grubnić - 3 Maja Šuput i Marko Grubnić - 2 +22 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput pohvalila se novim projektom, koji za nju ima veliko značenje, a oborila je i povijesni rekord.

Maja Šuput pohvalila se novim projektom koji je dugo skrivala od javnosti, a sretne vijesti podijelila je na svom Instagramu s pratiteljima.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Naša pjevačica već godinama niže poduzetničke uspjehe osim svoje pjevačke karijere, a ovog puta pohvalila se kako je u svoju kolekciju za djecu dodala još jednu stvar – plišanu igračku.

Velikog plišanca nazvala je Seka sveznalica, a igračka potiče djecu na kretanje i razvoj osnovnih motoričkih vještina. Sadrži više od 90 pjesmica, a posebna novost je i glas igračke.

Naime, prvi put u svijetu, i to baš u Hrvatskoj, poznata osoba dala je glas plišanoj igrački, a glas je dala upravo Maja.

Na svom Instagramu podijelila je dvije fotografije na kojima drži plišanu igračku, a svoju sreću izrazila je u poduljem opisu.

''Dozvolite mi da predstavim novi mega, internacionalni uspjeh! Danas vam predstavljam veliku Seku sveznalicu! Ova velika plišana igračka potiče djecu na kretanje, a aktivna igra pomaže u razvoju osnovnih motoričkih vještina vašeg djeteta dok vježba slušanje i praćenje uputa. Sadrži više od 90 pjesmica, zvukova i izraza. Podučava abecedu, brojanje, boje, zvukove životinja, pozdrave i više'', započela je Maja s atraktivnim funkcijama igračke.

''E sad dio u kojem ja skačem od sreće... Prvi put na svijetu jednoj sveznalici glas je dala poznata osoba i to baš u Hrvatskoj! Da da, glas Seki sveznalici dala sam upravo ja i time je brend Majushka ušla u svoju prvu internacionalnu suradnju. Potražite Veliku Seku Sveznalicu i uživajte sa svojim djetetom u igri i učenju kroz pjesme i zabavu'', pohvalila se veselo Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Koja si ti kraljica! Čestitam!'', ''Tebe da nema trebalo bi te izmislit!'', ''Kako je ovo slatko'', ''Bravo'', pisali su joj pratitelji u komentarima te dali pravu podršku.

Maja je novi projekt najavila u svojim pričama na Instagramu snimajući Blooma dok se igra s plišancem.

''Sutra ću vam otkriti tajnu o suradnji o kojoj šutim već dvije godine i igrački koju Bloom doslovno obožava!'' napisala je uzbuđeno.

Maja je osnovala svoju tvrtku Majushka, koja proizvodi raznu kozmetiku, gadgete, baby igračke, odjeću i bojanke te niže ogroman uspjeh, a sada je u svoju kolekciju ubacila i novu igračku za koju ne sumnjamo da će htjeti sva djeca Hrvatske, ali i šire.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 6 Marko i Irena Pecotić - 8 Marko i Irena Pecotić - 9 +27 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Celebrity Supruga Marka Pecotića postupkom na društvenim mrežama pokazala što misli o situaciji u kojoj se našla

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajramović - 1 Emina Bajramović - 2 Emina Bajramović - 3 Emina Bajramović - 4 +21 Emina Bajramović - 5 Celebrity Tajna koju je dugo uspjela skrivati saznala se tik pred njen odlazak iz MasterChefa: "U show sam ušla u drugom stanju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene