utegnuta maja

Pogledajte haljinu od lateksa u kojoj smo zapravo trebali gledati Šuput u Supertalentu, ali je neplanirana nezgoda sve promijenila!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić - 5 Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Marko Grubnić - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput svakodnevno nas iznenađuje svojim odjevnim kombinacijama i pripijenim haljinicama koje ističu njenu figuru, a evo kako izgleda haljina koju nismo imali priliku vidjeti na Maji zbog male nezgode.

Maja Šuput kraljica je pripijenih haljinica i odjevnih kombinacija koje nosi za sve prilike, a za show ''Supertalent'' uvijek je posebno sredi njezin stilist Marko Grubnić.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Sve je ručni rad! Kruna kakvu još niste vidjeli krasi Majinu glavu, a u ovom prozirnom kostimiću može stati uz bok Beyonce!

Za posljednju epizodu showa Marko je za Maju odabrao usku haljinicu od lateksa roza boje koja je savršeno isticala Majinu figuru, ali sve je pošlo po krivu kad je Maja sjela na svoju poziciju u žiriju, a onda se iz režije začulo: ''Zovite Grubnića, pukla je haljina!''

Nasreću, Marko je imao rezervnu odjevnu kombinaciju za Maju u backstageu, a Šuput je tada na snimanje stigla u zelenoj svjetlucavoj haljini, koja joj nije ništa manje dobro stajala.

Maja je na svojem profilu isto podijelila priču koja se dogodila na samom početku snimanja te fotografije u uskoj haljinici ostavila za uspomenu.

''Roza haljina koja ipak neće vidjeti TV pukla je doslovno pred snimanje Supertalenta. Točno nakon ovog slikanja osjetila sam kako se latex odvaja od tijela i kako nešto ne štima. U sljedećim sekundama Marko Grubnić donosi zelenu (od milja ju zovem brokula) haljinu i show kreće kao da drame nije ni bilo. Odavno smo navikli da imamo show unutar showa. A ova roza bar zaslužuje sliku za uspomenu...'' napisala je Maja uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Grubnić već godinama oblači Maju te je zaslužan za njezine bombastične odjevne kombinacije u kojima Šuput uvijek sija poput najveće zvijezde.

Osim što su poslovni kolege, Marko i Maja dobri su prijatelji, a Maja je i sama na svojem Instagramu objavila videozapise na kojima govori da se dogodila nezgoda i da hitno moraju mijenjati haljinu. Grubnić je sada pojasnio što se dogodilo, a mi se slažemo da su Maji obje haljine odlično stajale.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +24 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera +7 Digna Mbepera Celebrity Nekad nije imala ni za kruh, a onda je napokon pronašla svoju sreću: ''Cijeli život se sama borim, ali vjerujem u Boga i da me spasio''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene