tko ga pamti ovakvog?

Procurile fotke Gorana Navojca iz prošlosti kao dokaz njegove drastične transformacije u posljednje vrijeme, izgleda kao druga osoba!

Goran Navojec Goran Navojec Tomislav Kristo/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Lukas Nola, Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran i Bojan Navojec - 1 +11 Goran Navojec Galerija

Pojavile su se fotografije Gorana Navojca iz 2007. godine na kojima izgleda znatno drugačije nego danas.

Goran Navojec jedan je od najzaposlenijih domaćih glumaca i tijekom dugogodišnje karijere ostvario je brojne nezaboravne uloge.

Pogledaj i ovo Žiri ''Tvoje lice zvuči poznato'' ''mi ne radimo reprize'' Na male ekrane vraća se omiljeni show, ali s novim žirijem: ''Pozivamo vas da gledate nešto što još nikad niste!''

No u posljednje vrijeme najviše pozornosti javnosti privlači njegova drastična promjena izgleda i svaki put kad se negdje pojavi djeluje sve mršavije, a koliko se Goran transformirao, najbolje pokazuju njegove fotografije iz prošlosti.

Sada je procurila jedna Goranova fotka iz 2007. godine, s premijere filma "Armin" u Zagrebu, na kojoj izgleda kao druga osoba, a možete je pogledati u našoj galeriji.

Osim što ima znatno više kilograma nego danas, glumac je u to vrijeme imao i kosu dužine do brade, a s vremenom je poradio i na svojem stilu odijevanja.

Danas 52-godišnji Navojec u to je vrijeme bio u svojim tridesetima i još je glumio u seriji "Naša mala klinika", prvom hrvatskom sitcomu koji se snimao od 2004. godine do kraja 2007.

Dvije godine kasnije oženio se plesačicom Larisom Lipovac Navojec, s kojom je dobio sina Grgura, no razveli su se 2015.

Sreću nakon razvoda Goran je pronašao s glumicom Marijom Škaričić, s kojom je sad već godinama u sretnoj vezi, no uspješno čuvaju svoju privatnost i rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno u javnosti.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

  1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 1 Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 4 +22 Shania Twain - 6 Celebrity Suprug ju je varao s njezinom najboljom prijateljicom: ''Molila sam za milost''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene