Kao prije 20 godina!

Bivša pop ikona bila je ponosna na svoje bujne obline, no sad se pohvalila nikad užim strukom i drastičnom transformacijom!

Christina Aguilera Christina Aguilera Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera - 5 Christina Aguilera - 2 Christina Aguilera - 3 Christina Aguilera - 1 Christina Aguilera - 4 Christina Aguilera - 4 Christina Aguilera - 6 Christina Aguilera - 2 Christina Aguilera - 3 Christina Aguilera - 1 +18 Christina Aguilera - 9 Galerija

Christina Aguilera održala je koncert u Las Vegasu gdje je zapanjila sve svojim novim izgledom.

Američka pjevačica Christina Aguilera nedavno je pokazala svoju novu figuru nakon što je izgubila dvadesetak kilograma, a ovih ju je dana istaknula u utegnutom korzetu.

43-godišnja Christina nastupila je u Las Vegasu gdje se pojavila u korzetu crne boje i svjetlucavoj haljinici dok je njezin tanki struk krao sve poglede. Inače, pjevačica je prethodno javno izjavila kako mrzi biti supermršava i kako je počela prihvaćati i voljeti svoje obline, o čemu je pisao magazin Health, no čini se kako je promijenila mišljenje.

Christina je prema pisanju stranih medija izgubila oko 20 kilograma i to nakon što je ograničila dnevne obroke i unosi samo 1600 kalorija, drži se režima prehrane bogate biljkama i konzumira jarko obojeno voće i povrće svaki dan.

Osim toga navodno uživa u jogi, boksu, vježbama snage kao i kardio vježbama i vježba dva do pet puta tjedno, piše In Touch Weekly.

Jednom je prilikom napomenula i da se također prestala vagati te objasnila svoju odluku.

"Kad sam radila na filmu Burlesque, toliko sam smršavjela da sam bila previše mršava. Ne važem se, vodim se time kako se osjećam u svojoj odjeći. Ono što izgleda dobro na jednoj osobi možda neće izgledati dobro na drugom tipu tijela. Sigurna sam u sebe i treba vremena da se dođe do takvog razmišljanja, ali tajna se krije u prihvaćanju sebe i svojeg tijela" dodala je.

Krajem 90-ih i početkom 2000-ih Christina je bila jedna od najvećih pop-ikona, no otkako je prestala snimati novu glazbu, rijetko smo je imali priliku vidjeti u javnosti, a zadnji album izbacila je 2018. godine.

Tijekom glazbene karijere prodala je više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time 2013. godine uvrstio ju je na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema magazinu Rolling Stones, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy.

Od 2005. do 2011. godine bila je u braku s Jordanom Bratmanom s kojim ima sina Maxa Lirona, a sada je zaručena za Matthewa Rutlera s kojim je dobila kćer Summer.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Zanimljivosti Knoll sama objavila fotografije u badiću zbog kojeg se prošlo ljeto našla na meti korisnika društvenih mreža, a sve zbog jednog razloga!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dundović - 1 Laura Dundović - 2 Laura Dundović - 4 Laura Dundović - 5 +21 Laura Dundović - 6 Celebrity Lijepa Australka hrvatskih korijena pokazala čari u sićušnom badiću, često ističe koliko je ponosna na svoje korijene!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene