bila je i misica

Lijepa Australka hrvatskih korijena pokazala čari u sićušnom badiću, često ističe koliko je ponosna na svoje korijene!

Laura Dundović Laura Dundović Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dundović - 1 Laura Dundović - 2 Laura Dundović - 4 Laura Dundović - 5 Laura Dundović - 6 Laura Dundović - 3 Laura Dundović - 10 Laura Dundović - 2 Laura Dundović - 3 Laura Dundović - 4 +15 Laura Dundović - 5 Galerija

Laura Dundović snimljena je na plaži Sydneyju, a odakle se javila i svojim brojnim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Bivša Miss Universe Australije, glumica i model hrvatskog podrijetla Laura Dundović privukla je pozornost na jednoj od plaža u Sydneyju gdje su je primijetili i paparazzi čijim se objektivima nije mogla sakriti.

36-godišnja Laura uživala je u kupanju dok je na sebi nosila crveni bikini s tangicama u kojem je istaknula obline, a s plaže se javila i svojim pratiteljima na profilu na Instagramu na kojem ju prate 143 tisuće ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LAURA DUNDOVIĆ (@lauradundovic)

Laura je ponijela laskavu titulu misice Australije 2008. godine, kada je na svjetskom izboru završila na desetom mjestu.

Prije nekoliko je godina posjetila Lijepu Našu, točnije Preko na otoku Ugljanu otkud je inače njezin otac koji se u Australiju preselio 1970. godine, a bila je i u Zadru, Vodicama i u Biogradu na Moru čime se bila pohvalila na društvenim mrežama.

"Ponovno ovdje kao da nikada nisam ni otišla", napisala je tada pored fotografije na kojoj je pozirala u žutom bikiniju i očarala brojne pratitelje.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anthony Kalik i Ivona Glavaš Anthony Kalik i Ivona Glavaš Anthony Kalik Ivona Glavaš - 1 +18 Ivona Glavaš - 2 Celebrity Jedan od najzgodnijih hajdukovaca ljubi poznatu Splićanku? Iris Livaja rasplamsala je glasine o novom navodnom paru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene