Uvijek posebna!

Christina Aguilera u korzet od lateksa jedva je ugurala svoje bujne grudi, a još jedan detalj privlačio je pozornost

Christina Aguilera - 3 Christina Aguilera - 3 Afp 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera - 5 Christina Aguilera - 6 Christina Aguilera - 7 Christina Aguilera - 8 Christina Aguilera - 9 Christina Aguilera - 10 Christina Aguilera - 4 Christina Aguilera - 1 Christina Aguilera - 2 Christina Aguilera i Matthew Rutler - 3 +8 Christina Aguilera i Matthew Rutler - 4 Galerija

Christina Aguilera promijenila je čak tri stajlinga za svoj nastup na dodjeli nagrada Latin Grammy u Las Vegasu.

Pjevačica Christina Aguilera ,dok je izlazila na pozornicu za duet s Christianom Nodalom preobukla se u treću kombinaciju koja je oduševila publiku.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera i Matthew Rutler Sjaji! Pop-ikona 2000-ih nikad nije bolje izgledala, čini se da joj ljubav i novi stil dobro odgovaraju

41-godišnja glumica izgledala je fantastično u uskom odijelu od lateksa koji je sadržavao svjetlucajuće detalje, a gornji srcoliki oblik istaknuo je njezino raskošno poprsje i maleni struk. Kao modni dodatak nosila je lateks maramu i srebrni lančić.

Za preostale dvije kombinacije odabrala je vrlo luksuzne i elegantne haljine. Prva haljina bila je svjetlo ljubičasta, te je na gornjem dijelu sadržavala glomazne nabore. Druga haljina crne boje napravljena je od tila, a njezin donji dio imao je mnoštvo materijala koji se protezao u širinu. U obje kombinacije naglasila je svoje atribute, ali i pokazala zgodnu figuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 Aguilera je dobila nagradu za najbolji tradicionalni pop vokalni album.

Inače, krajem 90-ih i početkom 2000-ih bila je jedna od najvećih pop-ikona, no otkako je prestala snimati novu glazbu, rijetko je imamo i priliku vidjeti u javnosti.

Zadnji album izbacila je 2018. godine, no sada se odlučila vratiti na scenu u nešto drugačijem izdanju. Svoje nove pjesme predstavila je na dodjeli nagrada Latin Grammy prošlog tjedna, a Christina sada pjeva na španjolskom i više ne izgleda onako kako je pamtimo iz dana njezine najveće slave.

Aguilera je tijekom glazbene karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time ju je 2013. godine uvrstio na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema magazinu Rolling Stones, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy.

  1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović Neven Ciganović +8 Neven Ciganović Celebrity Iskreni intervju Nevena Ciganovića: ''Žao mi je što nisam završio medicinu, definitivno mogu asistirati bilo kojem doktoru''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 2 +22 Heidi Klum - 3 Celebrity Pažljivi promatrači odmah su uočili da je Heidi u seksi bodiju izvirilo i nešto što nije trebalo, no ona je fotku svejedno podijelila

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene