Sjaji!

Pop-ikona 2000-ih nikad nije bolje izgledala, čini se da joj ljubav i novi stil dobro odgovaraju

Christina Aguilera i Matthew Rutler Christina Aguilera i Matthew Rutler Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera i Matthew Rutler - 2 Christina Aguilera i Matthew Rutler - 3 Christina Aguilera i Matthew Rutler - 4 Christina Aguilera i Matthew Rutler - 1 Christina Aguilera i Matthew Rutler - 3 Christina Aguilera i Matthew Rutler - 2 Christina Aguilera i Matthew Rutler - 1 Christina Aguilera i Matthew Rutler - 4 Christina Aguilera i Matthew Rutler - 5 Christina Aguilera (Foto: AFP) +3 Christina Aguilera (Foto: AFP) Galerija

Christina Aguilera ponosno je šetala Monakom s dečkom Matthewom Rutlerom i shoppingirala po skupocjenim buticima.

Christina Aguilera ponosno je šetala i shoppingirala skupocjenim buticima u Monaku s dečkom Matthewom Rutlerom.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera Izgubila 20 kilograma Bivša pop ikona opet izgleda kao u danima najveće slave: Utegnula se u uski korzet i zapalila scenu, baš kao nekada!

Paparazzi su s nestrpljenjem dočekali poznati par koji je ponosno prošetao ispred kamera.

Aguilera je pokazala svoje zavidne obline u trapericama i crnoj majici dok je njen dečko imao skoro isto outfit poput nje.

Krajem 90-ih i početkom 2000-ih bila je jedna od najvećih pop-ikona, no otkako je prestala snimati novu glazbu, rijetko je imamo i priliku vidjeti u javnosti.

Zadnji album izbacila je 2018. godine, no sada se odlučila vratiti na scenu u nešto drugačijem izdanju. Svoje nove pjesme predstavila je na dodjeli nagrada Latin Grammy prošlog tjedna, a Christina sada pjeva na španjolskom i više ne izgleda onako kako je pamtimo iz dana njezine najveće slave.

Aguilera je tijekom glazbene karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time ju je 2013. godine uvrstio na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema magazinu Rolling Stones, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov +18 Sandi i Ilina Cenov Celebrity Sandi Cenov objavio fotku s 12 godina mlađom suprugom koju ne viđamo često, u badiću pokazala liniju za poželjeti!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene