Nekad velika zvijezda

Zanimljiv ukras na neobičnom dekolteu koji je nosila ukrao je svu pozornost, ne vidimo je često, ali kad se pojavi zna što treba!

Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Profimedia) +0 Christina Aguilera (Foto: AFP) Galerija

Christina Aguilera odisala je samopouzdanjem na dodjelama nagrada Billboard u Los Angelesu, a na sebi je imala sako ispod kojeg je bilo jasno da ne nosi grudnjak.

Pjevačica Christina Aguilera bila je velika zvijezda prije 20 godina, a svaki put kada se pojavi u javnosti dokaže da još uvijek ima što za pokazati. Svi su se okretali za njom ovih dana na dodjeli Billboardovih nagrada za žene u glazbi u Los Angelesu zbog onoga što je imala na sebi.

Pogledaj i ovo Christina Aguilera - 3 Uvijek posebna! Christina Aguilera u korzet od lateksa jedva je ugurala svoje bujne grudi, a još jedan detalj privlačio je pozornost

Christina je uskočila u elegantnu crnu kombinaciju kojom je istaknula svoju bujnu figuru, no zbog jedne je odluke riskirala i da ne pokaže previše. Ispod sakoa koji je nosila nije imala ništa osim ogrlice oko grudi, a samo jedan krivi potez dijelio ju je da ne otkrije čitavo poprsje. Hrabra odjevna kombinacija sjajno joj je pristajala, a pjevačica je odisala samopouzdanjem dok su je fotografi snimali.

Pjevačica se inače prije nekoliko mjeseci vratila na velika vrata u glazbu nakon četiri godine pauze, a mnogi su primijetili i promjenu na njezinom licu. Obožavatelji su zaključili da je otišla pod nož, no ona na te glasine nije reagirala.

Aguilera je tijekom karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time ju je 2013. godine uvrstio na popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema magazinu Rolling Stones, jedna je od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je bila nagrađena s pet nagrada Grammyja.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adrien Brody (Foto: AFP) Adrien Brody (Foto: AFP) Adrien Brody (Foto: Profimedia) Adrien Brody (Foto: Profimedia) +0 Adrien Brody (Foto: Profimedia) Celebrity Dugo ga nije bilo, a čini se nikad sretniji: Ljubav s bivšom ženom omraženog mogula prvo je skrivao, no pogledi sve govore!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć je bila oličenje ljepote i uspjeha, a danas je beskućnica koja bosa traži hranu po smeću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene