"Kao da je bio na rekonstrukciji lica"

Pamtimo ga kao zbunjenog čarobnjaka iz hit-filmova, a evo kako danas izgleda i zašto mu sve svi redom čude!

Matthew Lewis Matthew Lewis Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Lewis - 4 Matthew Lewis - 2 Matthew Lewis - 3 Matthew Lewis - 5 Matthew Lewis - 1 Matthew Lewis - 7 Matthew Lewis - 6 Matthew Lewis - 8 Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) +5 Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Galerija

Matthew Lewis je u filmovima o Harryju Potteru utjelovio Nevillea Longbottoma, a danas nimalo ne nalikuje tom zbunjenom i nespretnom malenom čarobnjaku.

Britanski glumac Matthew Lewis proslavio se u filmovima o Harryju Potteru u kojima je glumio Nevillea Longbottoma, a ovog 34-godišnjaka danas nije lako prepoznati zahvaljujući transformaciji kroz koju je prošao.

Matthew je gostovao u jednoj britanskoj emisiji u kojoj ga voditeljica Jackie O nije prepoznala, sve dok se novinarka Brooklyn Ross nije našalila da je sada puno zgodniji nego što je bio u filmovima.

"Znam tko si! Glumio si Nevillea Longbottoma. Procvjetao si, to je tako cool! Toliko si narastao od tada! Izgledaš kao da si bio na rekonstrukciji lica", rekla mu je Jackie.

Matthew je u svih osam filmova o popularnom čarobnjaju glumio nespretnog i zbunjenog Nevillea Longbottoma i to u razdoblju od 2001. do 2011., odnosno u dobi od svoje 11. do 21. godine.

Od tada se stvarno promijenio, a neka veća glumačka ostvarenja nije ostvario i sam priznaje da su ti filmovi bili vrhunac njegova karijere.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić Antonia Uglešić +25 Antonia Uglešić Celebrity Anu Gruicu u šetnji s mužem zasjenila je njegova zgodna kći koja je pokazala adute u golišavu izdanju!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss - 3 Lottie Moss - 4 Lottie Moss - 2 Lottie Moss - 1 +19 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Njezine gole grudi ispod prozirne tkanine nisu promakle paparazzima, ali iz sjene starije sestre ni tako neće izaći

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene