izazvala je reakcije

Evo zašto bivša predstavnica Hrvatske na Eurosongu misli da je bolje što nismo pobijedili: "Velika je razlika između ludog scenskog nastupa..."

Nika Antolos Nika Antolos Instagram/Screenshot 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos Nika Antolos Nika Antolos Feminnem na Eurosongu 2010. Feminnem na Eurosongu 2010. Nika Antolos - 5 Nika Antolos Nika Antolos - 4 Nika Antolos - 2 Nika Antolos +15 Nika Antolos - 7 Galerija

Nika Antolos objavila je komentar hercegovačkog fratra o Eurosongu s kojim se u potpunosti složila.

Bivša predstavnica Hrvatske na Eurosongu, pjevačica grupe Feminnem Nika Antolos na društvenim mrežama osvrnula se na ovogodišnje natjecanje.

Nika je u pričama na Instagramu podijelila objavu hercegovačkog fratra Marija Knezovića, koji je komentarom o tome kako je bolje što nismo pobijedili na Eurosongu izazvao lavinu reakcija, a više možete pročitati OVDJE.

Pogledaji ovo Nika Antolos Zanimljivosti Našoj pjevačici iz stana je misteriozno nestala njoj dragocjena stvar, odmah je požurila na Kaptol po novu!

"Uh, kako točno", napisala je Nika uz fratrovu objavu, a podijelila je i komentar koji je na to dobila.

"Volim što kaže riba koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2010. s grupom Feminnem. Imali smo 'sotonu' 2006. kad su Lordi pobijedili sa sedam puta gorim maskama nego Irkinja. Imali smo transženu Danu International koja je pobijedila 1998., imali smo Conchitu 2014., čemu se više iščuđavate, pobogu?" glasio je komentar na koji je Nika i odgovorila.

Pogledaji ovo Nika Antolos - 8 Celebrity Naša pjevačica objavila video iz najtežeg životnog razdoblja: ''Iz bolesti on me izbavi, svaka patnja ima smisao...''

"I sad bih ja trebala objašnjavati kako je velika razlika između ludog scenskog nastupa, nečijeg osobnog izbora da ima bradu + ruž koji nije moja stvar ili Wiccae pa u prime timeu izvede obred... Ali neću, jer mi se ne da", napisala je pjevačica.

Pogledaji ovo Nika Antolos - 5 inMagazin Naša pjevačica o teškoćama s kojima se suočila kroz život: ''Skoro peta godina i nemam niti jedan simptom''

Podsjetimo, Nika je s grupom Feminnem na Eurosongu 2010. predstavljala Hrvatsku s pjesmom "Lako je sve", s kojom se nisu kvalificirali u finale.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Joost Klein - 3 Joost Klein - 2 Joost Klein - 1 Joost Klein +20 Joost Klein - 10 Celebrity Otkriven razlog zbog kojeg je Nizozemac izbačen s Eurosonga, sve je priznao!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Lucien Laviscount - 9 Shakira i Lucien Laviscount - 8 Shakira i Lucien Laviscount - 10 Shakira i Lucien Laviscount - 7 +25 Shakira i Lucien Laviscount - 5 Celebrity Shakirin novi partner rekao što misli o pjevačici, ovo su riječi kojima ju je opisao: ''Ona je jedna od...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene