friška ljubav

Shakirin novi partner rekao što misli o pjevačici, ovo su riječi kojima ju je opisao: ''Ona je jedna od...''

Shakira i Lucien Laviscount - 3 Shakira i Lucien Laviscount - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Lucien Laviscount - 9 Shakira i Lucien Laviscount - 8 Shakira i Lucien Laviscount - 10 Shakira i Lucien Laviscount - 7 Shakira i Lucien Laviscount - 5 Shakira i Lucien Laviscount - 4 Shakira i Lucien Laviscount - 3 Shakira i Lucien Laviscount - 2 Shakira i Lucien Laviscount - 1 Shakira i Lucien Laviscount - 3 +19 Shakira i Lucien Laviscount - 2 Galerija

Veza između Shakire i Luciena Laviscounta je potvrđena, a glumac je izjavio da je ona jedna od najljepših osoba koje je ikad upoznao.

Shakirin život protekle dvije godine bio je itekako buran zbog razlaza s Gerardom Piqueom, a čini se da je kolumbijska zvijezda konačno pronašla sreću.

Slavnu zvijezdu je njezin novi partner, britanski glumac Lucien Laviscount, okarakterizirao kao inspirativnu i jednu od najljepših osoba koje je ikad upoznao.

47-godišnja pjevačica nedavno je govorila da se nada kako će pronaći novu, dugovječnu ljubav, a prema pisanju stranih medija, potvrđeno je da je u vezi s 31-godišnjim glumcem koji je javnosti poznat kao Alfie u hit-seriji "Emily In Paris".

Pogledaji ovo Shakira - 1 Celebrity Znate li čime se Shakira bavila prije pjevanja? Otkupila je sva prava projekta na kojem je radila, a i danas se srami uloge koju je tumačila

U razgovoru za Us Weekly, Lucien se prvi put raspričao o Shakiri nakon što se pojavio u njezinom spotu za pjesmu "Punteria", a nedugo zatim su zajedno viđeni u New Yorku.

Ocijenite Shakiru i Luciena kao par.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Shakira je jedna od najnevjerojatnijih umjetnica koja je ikada krasila planet", rekao je Lucien tijekom F1 Miami Grand Prixa.

"Njezina predanost poslu, obožavateljima i ljubavi prema životu, doista je inspirativna. Ona je jedna od najljepših i najvrijednijih osoba koje sam ikada upoznao", dodao je.

Pogledaji ovo Shakira i Lucien Laviscount Celebrity Shakira objavom s mišićavim glumcem potaknula priče, a iako su sve zanijekali, bliski izvori potvrđuju: ''Ništa još nije ozbiljno, ali...''

Što se tiče uloge u glazbenom spotu "Punteria", koji je snimljen u veljači, Laviscount je otkrio da se sve dogodilo prilično brzo.

Dok je snimao četvrtu sezonu Netflixove serije "Emily u Parizu", prisjetio se da je dobio je poziv, u slučaju da je zainteresan da glumi u spotu. 

"Snimao sam 'Emily u Parizu' u to vrijeme, ali uspjeli smo smisliti datume i bio sam na sljedećem letu za Miami", otkrio je. 

Pogledaji ovo Shakira Celebrity Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

Podsjetimo, Shakira je nogometaša Piquea upoznala u ožujku 2011., kada je snimala spot za hit ''Waka Waka''. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se u lipnju 2022. nakon Piqueove skandalozne prevare.

Par ima dva sina, Milana i Sashu.

U prošlih godinu dana Shakiru su spajali s nekoliko muškaraca, među kojima i s Lewisom Hamiltonom, no sve se ispostavilo netočnim.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović - 3 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 1 In Magazin: Mladen Grdović - 3 +25 Mladen Grdović - 7 Celebrity Britanka završila na Grdovićevu nastupu, video koji je objavila postao je hit: ''Tko je ovaj tip? Dalmatinci su ludi za njim!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 6 Camila Cabello - 1 +26 Camila Cabello - 3 Celebrity Zagirala se s pozama na snimanju pa pokazala što treba i ne treba, škakljivu situaciju spasila je majka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene