ništa bez mame!

Zagirala se s pozama na snimanju pa pokazala što treba i ne treba, škakljivu situaciju spasila je majka!

Camila Cabello Camila Cabello Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 6 Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 5 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 1 +20 Camila Cabello - 11 Galerija

Camila Cabello našla se na meti paparazza koji su se našli na jednom njezinom snimanju, a na kojem joj se umalo dogodila nezgodna situacija.

Američka pjevačica Camila Cabello nedavno je iznenadila svoje obožavatelje drastičnom promjenom imidža, nakon što je svoju dugu crnu kosu koja joj je bila zaštitni znak, obojala u platinasto plavu nijansu, sada im je pripremila novo iznenađenje.

27-godišnja Camila snimala je jedan editorijal u Brentwoodu, a s kojeg su osvanule i njezine paparazzo fotografije u izdanju u kakvom je još nismo imali prilike vidjeti. Na sebi je nosila crnu haljinu na jedno rame, a u jednom se trenutku namjestila tako da je pokazala i donje rublje, na što je reagirala i njezina majka koja je tamo bila te ju požurila pokriti.

Pogledaji ovo Camila Cabello Celebrity Ljepoticu kojoj se svi dive na novim paparazzo fotkama nije lako prepoznati, odrekla se svog zaštitnog znaka i izgleda skroz drugačije

Camila je jedna od rijetkih zvijezda koje izazivaju poštovanje žena diljem svijeta svojim pristupom pojmu ženske ljepote, dok svoje bujne obline i takozvane sitne nesavršenosti pokazuje u javnosti bez imalo ustručavanja. Proslavila se još kao tinejdžerica zahvaljujući skupini Fifth Harmony, a potom je krenula u solokarijeru, a osim svojom glazbom, proteklih nekoliko godina medijske stupce punila je i vezom s mladim pjevačem Shawnom Mendesom, s kojim se više puta razilazila i mirila.

Pogledaji ovo Camila Cabello Zanimljivosti Ova talentirana ljepotica othrvala se ružnim komentarima na račun izgleda u badiću i tako postala inspiracija ženama diljem svijeta!

Poznata je po ohrabrujućim izjavama da voli svoje tijelo unatoč celulitu, trbuščiću i jačim bokovima, koje brojne žene danas smatraju nedostacima i ustručavaju se pokazati to u javnosti, a zbog toga se i više puta našla na naslovnicama svjetskih medija. No ona je pravi primjer kako voljeti svoje tijelo i bez problema se šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh, sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 3 +29 Nicole Eggert Celebrity Nekad zanosna plavuša snimljena prvi put nakon što se potpuno riješila svoje divne plave kose, razlog za to sve je rastužio

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Beta Sudar - 11 Beta Sudar - 10 Beta Sudar - 5 Beta Sudar - 6 +25 Beta Sudar - 3 Celebrity Naša bivša nogometašica ostvarila velik uspjeh u Zvezdama Granda, znamo je i s Dore i Supertalenta: "Ajme, ženo, ajde što pjevaš, ali izgledaš..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene