prepoznajete li ovu glumicu?

Nekad zanosna plavuša snimljena prvi put nakon što se potpuno riješila svoje divne plave kose, razlog za to sve je rastužio

Nicole Eggert Nicole Eggert Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert - 9 Nicole Eggert +23 Nicole Eggert - 10 Galerija

Nicole Eggert snimljena je nakon što je sama obrijala glavu, na što je bila prisiljena tijekom liječenja raka dojke kroz koje trenutačno prolazi.

Američka glumica i zvijezda serije "Spasilačka služba" Nicole Eggert snimljena je u Los Angelesu dok prolazi kroz svoju borbu s dijagnozom raka dojke, koji je trenutačno u drugom stadiju.

52-godišnju Nicole paparazzi su primijetili dok je obavljala poslove odjevena u ležernu odjeću, a pokazala je i glavu bez kose, koju je sama nedavno obrijala.

Glumica je dobila veliku podrška brojnih kolega nakon što se pročulo da boluje od teške bolesti, i to nakon što je objavila video u kojem si je obrijala glavu. 

"Šaljem ti veliki zagrljaj", poručila joj je glumica Jennie Garth, dok je Alyssa Milano napisala: "Milost. Ti imaš najviše milosti. Inspirativno je i cijenim te."

Pogledaji ovo Nicole Eggert Celebrity Zvijezda kultne serije suočila se s teškom bolesti, još ni sama ne zna koliko je situacija ozbiljna: "Mislila sam da je to znak menopauze"

"Jajoglava", šaljivo je napisala Nicole uz fotografiju iz bolnice kojom je zapravo rastužila svoje pratitelje. U komentarima su joj se osim kolegica i kolega javili i članovi obitelji te bliski prijatelji, koji su joj uz poruke podrške poručili da izgleda prekrasno.

Nicole se s teškom dijagnozom suočila u prosincu prošle godine, a za magazin People izjavila je kako je prvo mislila da su simptomi koje je primijetila prvi znakovi menopauze, no u samo tri mjeseca dobila je 11 kilograma i u listopadu je osjetila jak bol u lijevoj dojci.

"Stvarno je pulsiralo i boljelo. Odmah sam otišla svojoj liječnici opće prakse, a ona mi je rekla da moram otići na pregled", ispričala je tada.

Pogledaji ovo Nicole Eggert Celebrity Zvijezda Spasilačke službe usred borbe s teškom bolesti saznala je još loših vijesti, samoj sebi nešto ne može oprostiti!

Podsjetimo, Nicole smo u 90-ima gledali u "Spasilačkoj službi" kao zanosnu Robertu Summer Quinn i u to je vrijeme bila tiha patnja muškarcima diljem svijeta, a otad se veoma promijenila.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney - 10 George Clooney - 8 George Clooney - 6 George Clooney - 7 +26 George Clooney - 3 Celebrity Najnovije fotografije obožavanog šarmera šokirale su javnost, ispijenog lica trčao je šumom, a nešto je na njemu bilo znatno drugačije

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb - Baby Lasagna - 2 Marija Kolb - Baby Lasagna - 1 Marija Kolb kao Baby Lasagna, ep. 10, TLZP - 9 Marija Kolb kao Baby Lasagna, ep. 10, TLZP - 8 +30 Marija Kolb kao Baby Lasagna, ep. 10, TLZP - 7 Celebrity Ovo nije Baby Lasagna, ali društvene mreže užarile su se od komentara na ove prizore: "Kako ga je fantastično skinula, lajk!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene