Uživa nakon prekida

U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

Camila Cabello Camila Cabello Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Shawn Mendes i Camila Cabello - 1 Shawn Mendes i Camila Cabello - 2 Shawn Mendes i Camila Cabello - 5 +18 Shawn Mendes i Camila Cabello - 7 Galerija

Camila Cabello zapalila je društvene mreže fotografijama s odmora u Portoriku na kojima nema gornji dio kupaćeg kostima.

Pop-zvijezda Camila Cabello (26) počastila je obožavatelje svojim golišavim fotografijama.

Camilla je na svojem profilu na Instagramu pokazala kako se provela na odmoru u Portoriku, a na većini fotki nema gornji dio kupaćeg kostima. Tu je također i video u kojem se u toplesu polijeva vodom i u kojem je u prvom planu njezina stražnjica u tangama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli camila (@camila_cabello)

"Tako sam ljubomoran na fotografa", "Što je ispod leptirića?", "Najzgodnija žena na planetu", "Prirodna ljepotica", "Ovo se čekalo", pisali su joj oduševljeni obožavatelji.

Pjevačica je prije Portorika ljetovala i u Grčkoj, odakle je objavila fotografiju na kojoj pozira u moru u kupaćem kostimu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli camila (@camila_cabello)

Iza pjevačice je turbulentno razdoblje, pa joj je odmor sigurno bio potreban. Nakon što je dala novu šansu vezi s kolegom Shawnom Mendesom, veza je ovaj put potrajala samo šest mjeseci i u lipnju su ponovno prekinuli.

Sada je na društvenim mrežama otkrila i da joj je odmor završio, a fanove je obradovala i viješću da trenutno završava svoj novi album.

Osim svojom glazbom, Camila je osvojila simpatije, ali i poštovanje javnosti rušenjem nametnutih standarda ljepote. Poznata je po ohrabrujućim izjavama kako voli svoje tijelo unatoč takozvanim sitnim nedostacima poput celulita i trbuščića, koje se brojne žene danas ustručavaju pokazati u javnosti, a zbog toga se i više puta našla na naslovnicama svjetskih medija. No Camila se zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

"Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati", izjavila je jednom prilikom Camila.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Katherine Orešković - 4 Ella Katherine Orešković - 5 Ella Katherine Orešković - 2 Ella Katherine Orešković - 1 +11 Ella Orešković Celebrity Kći našeg bivšeg premijera izrasla je u pravu ljepoticu, a njezine fotografije u prozirnoj haljini otkrivaju savršenu figuru u bikiniju!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Babić Marko Babić Marko Babić i Tina Biloglav Jelena Kastaneti i Marko Babić - 1 +15 Marko Babić Celebrity Preminuo Marko Babić, arhitekt i autor bestselera čija je borba za život dirnula cijelu Hrvatsku, imao je samo 31 godinu: "Putuj, dječače naš..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene