Prepoznajte li ju?

Ljepoticu kojoj se svi dive na novim paparazzo fotkama nije lako prepoznati, odrekla se svog zaštitnog znaka i izgleda skroz drugačije

Camila Cabello Camila Cabello Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 10 Camila Cabello - 11 Camila Cabello - 8 Camila Cabello - 7 Camila Cabello - 1 Camila Cabello +25 Camila Cabello Galerija

Camila Cabello snimljena je s novom bojom kose, zbog koje ju nije lako prepoznati na ulici.

Američka pjevačica Camila Cabello snimljena je u Los Angelesu, no u gotovo neprepoznatljivom izdanju i to zahvaljujući svom novom imidžu.

27-godišnja pop zvijezda bila je odjevena u crni kratki top i trenirku, a paparazzi su je snimili dok je izlazila iz jednog restorana i to nakon što su je rijetki uopće prepoznali zbog nove, plave boje kose nakon što odrekla tamnih uvojaka koji su joj godinama bili zaštitni znak. Uz to se dodatno pokušala sakriti kapuljačom vestice koju je nosila i tamnim sunčanim naočalama.

Jeste li prepoznali Camilu na novim fotografijama?

  • Da, odmah!
  • Ne, nema šanse!

Ukupno glasova:

Camila je jedna od rijetkih zvijezda koje izazivaju poštovanje žena diljem svijeta svojim pristupom pojmu ženske ljepote, dok svoje bujne obline i takozvane sitne nesavršenosti pokazuje u javnosti bez imalo ustručavanja.

Pogledaji ovo Camila Cabello Zanimljivosti Ova talentirana ljepotica othrvala se ružnim komentarima na račun izgleda u badiću i tako postala inspiracija ženama diljem svijeta!

Inače, Camila se proslavila još kao tinejdžerica zahvaljujući skupini Fifth Harmony. Potom je krenula u solokarijeru, a osim svojom glazbom, proteklih nekoliko godina medijske stupce punila je i vezom s mladim pjevačem Shawnom Mendesom, s kojim se više puta razilazila i mirila.

Pogledaji ovo Camila Cabello Celebrity U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

Poznata je po ohrabrujućim izjavama da voli svoje tijelo unatoč celulitu, trbuščiću i jačim bokovima, koje brojne žene danas smatraju nedostacima i ustručavaju se pokazati to u javnosti, a zbog toga se i više puta našla na naslovnicama svjetskih medija. No ona je pravi primjer kako voljeti svoje tijelo i bez problema se šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh, sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 +30 Claudia Rivier - 4 Celebrity Pogledajte kako izgleda suprug bujne Slavonke, otkrila je da su se vjenčali u Međugorju: "Znala sam da je to muškarac mog života!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alejandra Marisa Rodriguez - 9 Alejandra Marisa Rodriguez - 7 Alejandra Marisa Rodriguez - 1 Alejandra Marisa Rodriguez - 2 +8 Alejandra Marisa Rodriguez Zanimljivosti Ovo je nova Miss Universe Buenos Airesa, nitko ne vjeruje koliko ima stvarno godina: "Želim ovako izgledati kad i ja napunim toliko"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene