Tako treba!

Ova talentirana ljepotica othrvala se ružnim komentarima na račun izgleda u badiću i tako postala inspiracija ženama diljem svijeta!

Camila Cabello Camila Cabello Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 2 Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 3 Shawn Mendes i Camila Cabello - 2 +16 Camila Cabello i Shawn Mendes - 2 Galerija

Camila Cabello danas je jedna od rijetkih zvijezda koje se ne ustručavaju pokazati svoje tijelo kakvo uistinu jest, i zato služi kao pravi primjer ženske ljepote.

Mlada pjevačica Camila Cabello jedna je onih, rijetkih, koje izazivaju poštovanje žena diljem svijeta svojim pristupom pojmu ženske ljepote, dok svoje bujne obline i takozvane sitne nesavršenosti pokazuje u javnosti bez imalo ustručavanja.

26-godišnja Camila blista na javnim događanjima, koncertima i dodjelama nagrada na kojima bude besprijekorno sređena i dotjerana, a isto tako blista i u svojim najprirodnijim izdanjima, dok posebnu pozornost privlači svojim pojavljivanjima u badićima, iako se nekoliko puta našla prozvanom zbog toga.

Poznata je po ohrabrujućim izjavama kako voli svoje tijelo unatoč celulitu, trbuščiću i jačim bokovima, koje brojne žene danas smatraju nedostacima i ustručavaju pokazati u javnosti, a zbog toga se i više puta našla na naslovnicama svjetskih medija. No ona je pravi primjer kako voljeti svoje tijelo i bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh, sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

"Volim svoje tijelo", poručila je u nekoliko navrata.

"Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati", izjavila je Camila jednom prilikom-

Camila svoju formu održava vježbanjem, a njezine je treninge jednom prilikom opisala trenerica Jenna Willis.

"Na kraju dodatno vježbamo trbušnjake zbog toga koliko se na kraju smijemo. Nekako me uspijeva držati na nogama i svaki kardiopokret pretvoriti u nevjerojatan plesni pokret", otkrila je Jenna na društvenim mrežama.

Camila je jednom prilikom otvoreno progovorila i o anksioznosti te priznala da joj je toksični stres umalo uništio život jer se osjećala nedovoljno dobrom za bilo što što je radila.

"Bilo mi je zaista teško. Često sam smatrala da nešto nije u redu sa mnom. Mislila sam da nisam dovoljno dobra, a još uvijek osjećam posljedice svega", priznala je slavna pjevačica.

Camila se proslavila još kao tinejdžerica zahvaljujući skupini Fifth Harmony, a unatoč golemom uspjehu koji je postigla u glazbenoj industriji, još uvijek smatra da ima puno prostora za napredak što je također za svaku pohvalu.  

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 +31 Aleksandra Prijović Nekad i sad Procurile su fotografije Aleksandre Prijović iz vremena kada je imala samo 16 godina i kad su je proslavile Zvezde Granda!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 9 +29 Jelena Karleuša - 10 Celebrity Karleuša izvela seksi ples u badiću koji jedva prekrio najintimnije dijelove tijela: "Ja da izgledam kao ti ja bi hodala gola svuda!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene