ništa joj nije bilo jasno!

Britanka završila na Grdovićevu nastupu, video koji je objavila postao je hit: ''Tko je ovaj tip? Dalmatinci su ludi za njim!''

Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 1 TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović - 3 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 1 In Magazin: Mladen Grdović - 3 Mladen Grdović - 7 Mladen Grdović - 6 Mladen Grdović - 4 Mladen Grdović In Magazin: Mladen Grdović - 1 In Magazin: Mladen Grdović - 3 +19 In Magazin: Mladen Grdović - 4 Galerija

Britanka Nic Shields zabavljala se u Zadru na nastupu Mladena Grdovića, pritom ne znajući koji je pjevač u pitanju. Video je postao viralan na društvenim mrežama.

Brzinom munje na društvenim mrežama proširio se video jedne Britanke koja se trenutačno odmara, ali i zabavlja na našoj obali. 

Ne znajući koji je pjevač u pitanju, strankinja je na TikToku objavila video s nastupa Mladena Grdovića. 

"Tko je ovaj tip? Dalmatinci su ludi za njim", napisala je.

@nicshields0 #zadar #croatia #caffebardiupet ♬ original sound - Nic Shields

Očito je da se na nastupu našeg poznatog pjevača dobro zabavila,  a korisnici spomenute društvene mreže odmah su pohrlili u komentare objasniti joj o kome je riječ.

"To je Mladen Grdović, boem i legendarni hrvatski pjevač", "On je ikona", "Kralj Dalmacije", pisali su. 

Pogledaji ovo Mladen Grdović i Dalibor Petko Celebrity Pogledajte kako Grdović pleše na Rim Tim Tagi Dim, a evo i što misli o cajkama: "Zaraza koja je došla preko noći"

Podsjećamo, zadarski slavuj poznat je i po neugodnim susretima s policijom, a nedavno je osvanuo i video u kojem jedan od njih prepričava svojoj ekipi.

Naime, dok se vozio prema Zadru nakon koncerta na Pagu, Grdovića je zaustavio prometni policajac i tražio ga da puše alkotest te mu zaprijetio da će ga u suprotnom odvesti natrag na Pag na vađenje krvi.

Pogledaji ovo Maja Šuput inMagazin Maja Šuput ispričala anegdotu s Grdovićem koju nikad neće zaboraviti: ''Onda su nas istjerali van!''

Spomenuti video možete pogledati OVDJE.

Mladen se u posljednje vrijeme pokušava vratiti na pravi put. Problemi s alkoholom su, kaže, iza njega, iako mu ostaju omiljen motiv za šalu na vlastiti račun.

Pogledaji ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 inMagazin Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

"Vozačku dozvolu sam dobio, nisu vjerovali da mi je jetra takva. Oni su mislili da ja pijem konjake, a ja popijem tri bevande i gotov sam. Ja sam iskren pa sve iskreno kažem", izjavio je Grdović prošle godine u IN magazinu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 13 Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 3 +26 Baby Lasagna - 1 Celebrity Budući punac Baby Lasagne nahvalio zeta i otkrio dosad nepoznate detalje o njemu: "Najviše voli kad...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 7 Bianca Censori - 6 Bianca Censori - 1 +28 Bianca Censori - 2 Zanimljivosti Suprugu kontroverznog repera paparazzi su uhvatili u nemiloj situaciji pa je zatrebala i pomoć profesionalaca, ovakve stvari događaju se baš svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene