vežu ih sjećanja!

Maja Šuput ispričala anegdotu s Grdovićem koju nikad neće zaboraviti: ''Onda su nas istjerali van!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 2 Mladen Grdović - 4 Mladen Grdović - 5 Mladen Grdović - 6 Mladen Grdović - 7 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 3 In Magazin: Mladen Grdović +19 In Magazin: Mladen Grdović - 4 Galerija

Velikom feštom kako to i dolikuje Mladen Grdović proslavio je 45 godina karijere u svojem rodnom gradu. Na pozornici su mu se pridružili kolege i prijatelji. Što ga veže uz Duška Lokina te koju će anegdotu sa zadarskim pjevačem Maja Šuput uvijek pamtiti, otkriva naš Hrvoje Krolo za IN magazin.

Dvorana Krešimira Ćosića u Zadru bila je premalena za sve one koji su htjeli s Mladenom Grdovićem proslaviti njegovih 45 godina glazbene karijere, a slavljenik je te večeri bio posebno emotivan.

''Večeras u Višnjiku, u mom gradu, što smo ja i Oliver Dragojević uvijek govorili, njemu je najteže u Splitu, meni je najteže u svom gradu. Tu startam, ali normalno da ću u Split doći, ali ovaj put na Poljud'', obećao je Grdović. 

Hitovima kao što su ''Nije u šoldima sve'', ''Evo mene moji ljudi'', ''Dalmatinac sam'' atmosferu u dvorani podigao je do usijanja.
A kako nam je ekskluzivno povjerio, u publici je bila i njegova Brankica:

''Mislim da je tu sa mojom nevistom. Meni je ona uvijek potpora'', govori Mladen. 

Optimizam i spremnost na šalu ono je što ga, kako kaže, oduvijek vodi kroz život.

''Ja sam inače pravi Dalmatinac. Moramo uvijek okrenuti da volimo bevandu, pršut, igrati briškule i hvala Bogu i žene'', kaže.

Publiku je dodatno zagrijala i Maja Šuput, koja priznaje da se Mladenov poziv za gostovanje na koncertu ne odbija. A njih dvoje veže mnoštvo uspomena. Najdraže su joj one s australske turneje. Tada je imala tek 20 godina.

''Išli smo u zoološki vrt u Sydney i pisalo je nemojte slučajno ulaziti u kavez gdje su majmuni. Mladen je otišao na kiosk gdje se prodaju suveniri, kupio masku od majmuna, stavio masku na glavu, preskočio ogradu i trčao za majmunima. Onda su nas istjerali van'', prisjetila se Maja. 

U prepunoj dvorani tu je večer bila i poznata Zadranka Emilija Kokić, koja se nakon tri desetljeća života u Zagrebu vratila u rodni grad. Emilija će ove godine obilježiti 35. godišnjicu od velike pobjede na Eurosongu.

''Kako to leti. Sretna sam kad pogledam unazad što sam radila, gdje sam sve bila i mogu reći da sam stvarno zadovoljna sa svim što se događalo u proteklih 35 godina. Ja sam se preselila u Zadar, uređujemo kuću suprug i ja, tako da sam u prašini, u štemanju i čekamo da se smjestimo u svoje gnijezdo'', govori.

O ljubavnom gnijezdu mašta i glazbenica Antonija Šola, koja je u vezi s pjevačem Mariom Regeljom. Vjenčani prsten još nije na ruci, no glazbenica već sada zna kako bi trebao izgledati dan u kojem će izreći sudbonosno da.

''Ja sam vam više za ono pobjeći negdje, možda u Italiju, Toscanu, nešto romantično i da je jako opušteno, da smo bosi'', priča Antonija. 

Publika je uglas pjevala i sa Zlatkom Pejakovićem i Duškom Lokinom. Mladena i Duška vezala je poslovna suradnja iz koje je proizišlo pravo prijateljstvo. U teškim danima kad je Duško ostao bez supruge Mladen mu je bio velika podrška.

''Nikad se nisam oporavio i nikad neću, to je nemoguće, jednostavno nemoguće. Ja sam dobro, što se kaže, fizički, mentalno, kako god se kaže, ja sam dobro i život ide dalje'', priznaje. 

Zabava u Zadru trajala je do dugo u noć, a Zadrani su sigurni kako će sa svojim omiljenim pjevačem zajedno proslaviti i njegovih pola stoljeća na sceni. Sretno, Mladene!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +26 Nina Badrić - 5 inMagazin Nina Badrić otkriva što je kumovalo drastičnoj promjeni frizure: ''Nije lako capnuti kosu skroz do kraja, još se navikavam''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +25 In Magazin: Severina - 3 Celebrity Pogledajte što je Severina radila po kiši u kućnom ogrtaču: "Ovo je jedan od mojih najdražih postova, moj život..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene