fanovi su nešto primijetili

Karleuša je iste ove fotografije i sama objavila na Instagramu, pogledajte ima li ikakve razlike

Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 5 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 5 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 +19 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 1 Galerija

Jelena Karleuša privukla je pažnju u prozirnoj haljini na konferenciji za medije te je najavila svoj koncert koji će se održati u Nišu 8. lipnja.

U Beogradu se održala konferencija za medije povodom najave "Youth festa", a na spomenutom događaju pojavila se i Jelena Karleuša u, kao i uvijek, zanimljivoj modnoj kombinaciji. 

Srpska pjevačica nosila je pastelnu ljubičastu haljinu koja je sezala do poda i isticala njezin bujni dekolte.

Pogledaji ovo Jelena Karleuša - 1 Zanimljivosti TikTokom kruži video mladića koji je na torzo istetovirao imena Karleušinih albuma, bome nije štedio na veličini slova i vidljivosti!

Od kukova prema dolje haljina je bila prozirna te je Jelena uz nju iskombinirala metalni cvjetni remen i kožne ljubičaste rukavice. 

Ocijenite izgled Jelene Karleuše.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Uvojci njezine kose padali su na ramena, a Karleuša je oči sakrila sunčanim naočalama u obliku srca. 

Pogledaji ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

45-godišnja pjevačica paparazzo-fotke podijelila je i na svom Instagram profilu te je najavila svoj koncert koji će se održati 8. lipnja u Nišu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

"Danas u Domu omladine gdje sam najavila koncert na “YOUTH” festivalu koji će se dogoditi 8. lipnja u Nišu, na platou Niške tvrđave. Volim jug, volim Niš i jedva čekam da zajedno s mojim kolegama iz Amadeus benda tu noć grmim jako, najjače uz nove ali i stare hitove! Vidimo se!", napisala je u opisu.

Mnogi obožavatelji komentirali su da jedva čekaju nastup, a neki su primijetili i promjene na njezinom tijelu.

"Jelena je toliko smršavila, ne mogu vjerovati", napisala je jedna pratiteljica.

Pogledaji ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 Celebrity Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Podsjećamo, Jelenu inače zovu srpskom modnom ikonom, a nedavno ss digla i velika prašina kada je prošetala pistom na reviji "Vetements".

Na reviji je uskočila u ulogu kao jedna od glavnih modela, a najveću pažnju privukao je njezin razgovor u backstageu s Georginom Rodriguez.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica - 1 Domenica - 2 Domenica - 3 Domenica - 4 +25 Domenica - 5 inMagazin Domenica se raspričala o dečku s kojim je 12 godina i Haninoj Albi: ''Čim dođem, čim sletim u Split...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Holywood - 1 Holywood - 2 Holywood - 3 Holywood - 4 +23 Holywood - 5 inMagazin Holivudske zvijezde u Osijeku: Glumci opčinjeni hranom, poviješću i ženama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene