kakav trenutak!

Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 1 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 5 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 2 Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša +19 Jelena Karleuša Galerija

Jelena Karleuša je poznata i kao srpska modna ikona koja nema svog stilistu već sama bira modne kombinacije, a sada je ukrala svu pažnju na poznatoj reviji ovogodišnjeg tjedna mode u Parizu.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša osim pjevačke karijere, već dugi niz godina bavi se i modom pa tako na njezinim društvenim mrežama možemo vidjeti razne kombinacije koje su ravne svjetskim zvijezdama.

Ovoga je puta srpska modna ikona prošetala modnom pistom na reviji "Vetements", a na sebi je predstavljala njihove kolekcije za jesen. Pjevačica je zablistala u širokim crvenim hlačama i uskoj sivoj majici, a na reviji je uskočila u ulogu kao jedna od glavnih modela.

Činjenica da se Karleuša s poznatim facama prati na Instagramu nije strana, a ovoga puta imala se priliku i uživo družiti s njima.

Najveću pažnju privukla je zajednička fotografija Jelene Karleuše i Ronaldove djevojke Georgine Rodriguez, kao i fotka s poznatom  manekenkom Winnie Harlow.

@secretfairytale Jelena Karleusa sa Ronaldovom ženom Georginom Rodriguez na Paris Fashion Weeku 😍😍😍 dokazala je da je svetska zvezda opet 🌟 #fyp #foryou #foryoupage #fypage #viralvideo #viral #xyzbca #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #jelenakarleusa #jelenakarleusastar #jelenakarleusaalpha #svetskazvezda #georginarodriguez #georginarodriguez_cr7 #georginagio #ronaldo #parisfashionweek #parisfashionweek2024 #paris #balkantiktok #trend #trending #secretfairytale #tiktoksrbija #fyp ♬ original sound - .

Georgina je također prošetala pistom noseći dugu crvenu haljinu koja je nalikovala na dres i na kojoj je imala broj sedam. Inače, njezin partner Cristiano Ronaldo je poznat po tome što nosi dres u istom broju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑪𝑹𝑰𝑺𝑮𝑰𝑵𝑨🤍 Fan account (@viva7ronaldo7)

U publici su sjedile brojne svjetske zvijezde poput Cher, Tyge, J Balwina, Julije Fox... Georginu su bodrila i njena i Ronaldova djeca.

Inače, popularnu srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu na Instagramu je zapratio i svjetski poznati reper Kanye West, ali ubrzo nakon toga su se otpratili. 

Zanimljivo je da za Jelenu zna i reperova bivša supruga Kim Kardashian, koja je svojevremeno nahvalila odvažan stil srpske pjevačice.

"Ovotjedna ženska simpatija je srpska pop-zvijezda Jelena Karleuša! Prvi put sam čula za nju kada su ljudi usporedili neke od naših izgleda - neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to vidjeti. Stvarno je sjajna! Neki od njezinih stajlinga zaista izgledaju kao moji - volim njezin hrabar stilski izričaj! Obje smo totalno glamurozne! Čini mi se da je moćna žena koja puno radi i to mi se sviđa! Poštujem je", napisala je jednom prilikom Kim o Jeleni.

No, ovo nije prvi put da su strani mediji tvrdili da svjetske zvijezde kopiraju Jelenu Karleušu. Govorili su i kako Beyonce i Madonna nalaze inspiraciju u Jeleninim modnim izričajima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene