najveći obožavatelj!

TikTokom kruži video mladića koji je na torzo istetovirao imena Karleušinih albuma, bome nije štedio na veličini slova i vidljivosti!

Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 1 Antonio Ahel/ATAImages 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tetovaza - Jelena Karleuša Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 5 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 1 Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 1 Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša +21 Jelena Karleuša Galerija

Mnogi stihovi Jelene Karleuše krase tijelo njezinih brojnih obožavatelja, a sada je jedan mladić na prsa istetovirao nazive njezinih albuma.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša često se na svom Instagramu zna pohvaliti brojnim obožavateljima koji su istetovirali njezin lik ili njezine stihove pjesama.

Ovog puta mladi je obožavatelj na prsima istetovirao "Alpha i "Omega", inače naziv dvaju Karleušinih novih albuma. 

Pogledaji ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

Video tetovaže postao je viralan na TikToku, a mladić je 45-godišnju pjevačicu označio u komentaru. 

@leninujka

 

♬ original sound - Priηčipesα

Podsjetimo, Jelena Karleuša uz pjevačku karijeru već dugi niz godina bavi se i modom, pa tako na njezinim društvenim mrežama možemo vidjeti razne kombinacije koje su ravne svjetskim zvijezdama.

Što mislite o ovoj tetovaži?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Srpska modna ikona nedavno se prošetala modnom pistom na reviji "Vetements", a na sebi je predstavljala njihove kolekcije za jesen.

Pjevačica je tada zablistala u širokim crvenim hlačama i uskoj sivoj majici, a na reviji je uskočila u ulogu kao jedna od glavnih modela.

Pogledaji ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine Nekad i sad Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Najveću pozornost privukla je zajednička fotografija Jelene Karleuše i Ronaldove djevojke Georgine Rodriguez, kao i fotka s poznatom manekenkom Winnie Harlow.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Imperioli Michael Imperioli i James Gandolfini Michael Imperioli Michael Imperioli +13 Michael Imperioli Nekad i sad Sjećate se nećaka Tonyja Soprana? Gledali smo ga u još jednoj hit-seriji u kojoj ga nije bilo lako prepoznati!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lorraine Bracco i Michael Imperioli Lorraine Bracco Lorraine Bracco Lorraine Bracco i James Gandolfini +10 Lorraine Bracco Nekad i sad Pamtimo je kao fatalnu psihijatricu iz kultne mafijaške serije, a otad se baš dosta promijenila, no ponosno nosi svoje godine!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene