nove tužne fotografije

Baš je teško povjerovati da je ovo glumac nekad pun energije kojeg smo voljeli gledati u ''Povratku u budućnost''

Michael J. Fox Michael J. Fox Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J. Fox Michael J. Fox Michael J. Fox Michael J. Fox Michael J. Fox Michael J. Fox Michael J. Fox - 6 Michael J. Fox - 5 Michael J. Fox - 4 Michael J. Fox - 3 +20 Michael J. Fox - 2 Galerija

Fotografi su zabilježili rijetko pojavljivanje glumca Michaela J. Foxa u javnosti. Zvijezda ''Povratka u budućnost'' vodi borbu s Parkinsonovom bolesti.

Glumac Michael J. Fox snimljen je u Londonu, a unatoč Parkinsonovoj bolesti s kojom već godinama bije tešku bitku, rado je pozdravio fotografe.

Tužne fotografije glumca kojeg se svi sjećaju kao punog energije iz ''Povratka u budućnost'' dirnule su sve koji su ih vidjeli.

Michael je simptome ranog početka Parkinsonove bolesti pokazao još 1991. na snimanju filma ''Doc Hollywood'', a liječnici su mu rekli da za nekoliko godina više neće moći raditi.

Nakon što mu je postavljena dijagnoza, Michael je počeo puno piti i pao je u depresiju. No, nakon što je potražio pomoć, otrijeznio se i javno otkrio svoje stanje 1998. godine.

O tome zašto je toliko godina skrivao Parkinsonovu bolest, Michael je rekao: ''Nisam znao što će mi učiniti, kako će se manifestirati. Nisam znao što očekivati i nitko mi zapravo nije mogao reći što očekivati.''

Prošle godine izdao je dokumentarac za Apple TV+ o svojoj karijeri i životu s bolešću. Dio filma koji je mnoge rastužio je i scena u kojoj je Michael detaljno opisao i srceparajući trenutak kad je otkrio dijagnozu svojoj supruzi Tracy.

''Rekao sam Tracy vijest, a ona mi je na to kratko šapnula: "U zdravlju i bolesti''.

Dodao je i da nitko izvan njegove obitelji nije znao za dijagnozu te je uzimao tablete kako bi sakrio simptome.

Otkako mu je dijagnosticirana, Michael neumorno radi na prikupljanju sredstava u pokušaju pronalaska lijeka za Parkinsonovu bolest. Osnovao je Zakladu Michaela J. Foxa za pomoć istraživačkim naporima.

''Shvatio sam da to moram pokrenuti i pretvoriti u nešto što će utjecati na druge ljude'', rekao je.

''Imam Parkinsonovu bolest, borim se s njom. Teško je, iritantno, malo je više nego iritantno, ali za neke ljude ona doista može biti razorna'', dodao je.

Prošle godine u lipnju, Michael je gostovao na jednom panelu u Los Angelesu, a dok se penjao na pozornicu sa štakama pao je. Snimka koja se tada proširila internetom rastužila je gomilu javnosti.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke, April Love Geary Robin Thicke, April Love Geary Robin Thicke, April Love Geary Robin Thicke, April Love Geary +22 Robin Thicke, April Love Geary Celebrity Pjevača sprdaju da se pržio na suncu, ni teške opekline nakon sunčanja nisu ga spriječile u izlasku sa zaručnicom

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +27 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević objavila novi video kćerkice i izazvala pravo oduševljenje svojih pratitelja: ''Kad je skužila, nije se ugasila''

Pogledaji ovo Petra Meštrić Celebrity Pogledajte kako je bilo na subotnjoj zagrebačkoj špici te tko se od poznatih Hrvata tamo našao

Pogledaji ovo Aca Lukas Celebrity Aca Lukas otvorio najraskošniju diskoteku na Jadranu: ''Odlično mjesto da se ja konačno rastavim na proste faktore''

Pogledaji ovo Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik otvoreno se požalila pratiteljima zbog problema s kojim se bori već dulje vrijeme: "Noćima ne spavam..."

Pogledaji ovo Marco Cuccurin - 5 Celebrity Omiljeni domaći influencer upitao je pratitelje za pomoć, u komentarima su se javile i poznate dame: "Na prvu sam mislila..."

Pogledaji ovo Viktorija Rađa - 1 Celebrity Zgodna supruga Dina Rađe pozirala je u bikiniju na našoj obali, dugo niste vidjeli ovako vitku liniju: "E to je beach body!"

Pogledaji ovo Jacques Houdek - 2 Celebrity Jacques Houdek uskočio u luftić pa vrlo domišljato zagrijao glasne žice za veliki koncert: "Šlaufek sim, šlaufek tam..."

Pogledaji ovo Joško Gvardiol - 1 Celebrity Joško Gvardiol u zagrljaju legendarnog folkera zapjevao veliki hit, pogledajte vesele prizore s tuluma!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene