Tako se to radi

Baby Lasagna napravio raspašoj u Londonu, evo kako je publika reagirala kada je zaplesao na pozornici!

Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna na Porinu - 2 Baby Lasagna na Porinu - 3 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 2 Baby Lasagna i Martin Kosovec - 3 +21 Baby Lasagna - 5 Galerija

Naš predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, Baby Lasagna nastupio je u Londonu gdje je održano događanje uoči tog prestižnog glazbenog natjecanja.

Baby Lasagna proteklog je vikenda posjetio London, gdje je bilo održano još jedno događanje uoči ovogodišnjeg Eurosonga u Švedskoj, a sudeći prema reakcijama publike, našeg predstavnika svi vole.

U videu koji je na objavljen na Instagramu profilu naziva Wiwiblogs vidi se kako masa ljudi pjeva pjesmu Baby Lasagne "Rim Tim Tagi Dim" od riječi do riječi i pleše tijekom njegova nastupa. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli wiwibloggs (@wiwibloggs)

Baby je pred londonsku publiku izašao obučen u smeđe hlače i bijelu košulju predimenzioniranih rukava, a ponovno je i posvijetlio svoju kosu.

"Hvala, London!", napisao je Baby Lasagna uz video koji je podijelio u priči na Instagramu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna komentirao preokret na kladionicama i švicarsku pjesmu: "Iskreno, mislim da je pjesma apsolutno..."

Prije nekoliko dana otvorene su kladionice za polufinalne večeri Eurosonga, a domaću javnost odmah je zainteresiralo kako kotira naš predstavnik Baby Lasagna, koji će nastupiti u prvom polufinalu natjecanja 7. svibnja, sedmi po redu.

Na polufinalnim kladionicama trenutno je na prvom mjestu i daju mu 94 posto šanse za prolazak u finale. U stopu ga prati Ukrajina koja je na drugom mjestu i također joj se daje 94 posto šanse za prolazak u finale.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna ispričao se zbog svoje brzoplete izjave: ''Dakle, mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali samo se povećava...''

Očekuje se da će u prvom polufinalu finale izboriti i Finska, Litva, Luksemburg, Cipar, Srbija, Poljska, Slovenija i Portugal.

U drugoj polufinalnoj večeri najveće šanse za prolazak u finale daju se Nizozemskoj i Švicarskoj koja je trenutno najveći favorit. Belgija, Grčka, Norveška, Izrael, Armenija, Austrija, Estonija i Gruzija također će, prema kladionicama, ući u finale natjecanja.

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Porinu - 3 Celebrity Baby Lasagna više nije jedini favorit za pobjedu na Eurosongu, stanje na kladionicama naglo se promijenilo!

Direktno u finale prošle su Italija, Španjolska, Francuska, Velika Britanija, Njemačka te zemlja domaćin Švedska.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 10 +26 Đina Džinović - 9 Celebrity Kći Harisa i Meline Džinović izvela neočekivan potez nakon njihova razvoda, odala se u kakvom je odnosu ostala s majkom?

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene