Ide li i Baby Lasagna?

Otvorene su kladionice polufinalnih večeri Eurosonga, ovih 20 država favoriti su za finale!

Baby Lasagna Baby Lasagna Livio Andrijic/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Eurovizijske kladionice polufinalne večeri - 1 Eurovizijske kladionice polufinalne večeri - 2 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna u Madridu Baby Lasagna u Madridu In Magazin: Baby Lasagna - 3 +21 In Magazin: Baby Lasagna - 1 Galerija

Na službenoj eurovizijskoj stranici sada se prikazuju i kladionice za obje polufinalne večeri, Baby Lasagna uvjerljivo ide u finale.

Otvorene su kladionice za polufinala Eurosonga, a domaću javnost odmah je zainteresiralo kako kotira naš predstavnik Baby Lasagna.

Marko Purišić pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'' nastupa u prvom polufinalu natjecanja 7. svibnja, sedmi po redu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna ispričao se zbog svoje brzoplete izjave: ''Dakle, mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali samo se povećava...''

Na polufinalnim kladionicama trenutno je na prvom mjestu i daju mu 94 posto šanse za prolazak u finale. U stopu ga prati Ukrajina koja je na drugom mjestu i također joj se daje 94 posto šanse za prolazak u finale.

Očekuje se da će u prvom polufinalu finale izboriti i Finska, Litva, Luksemburg, Cipar, Srbija, Poljska, Slovenija i Portugal.

U drugoj polufinalnoj večeri najveće šanse za prolazak u finale daju se Nizozemskoj i Švicarskoj koja je trenutno najveći favorit. Belgija, Grčka, Norveška, Izrael, Armenija, Austrija, Estonija i Gruzija također će, prema kladionicama, ući u finale natjecanja.

Direktno u finale prošle su Italija, Španjolska, Francuska, Velika Britanija, Njemačka te zemlja domaćin Švedska.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u Madridu Celebrity Baby Lasagna u Madridu dočekan kao zvijezda, a pogledajte kako je publika reagirala kad je zasvirala "Rim Tim Tagi Dim"!

Sve možete redovno pratiti OVDJE.

Podsjetimo, natjecanje će se održati u Malmöu u Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna komentirao preokret na kladionicama i švicarsku pjesmu: "Iskreno, mislim da je pjesma apsolutno..."

Više od mjesec dana Lasagna je bio prvi i na kompletnom popisu Eurosong kladionica, no posljednjih nekoliko dana s trona ga je skinuo Švicarac Nemo. Na toj ljestvici Baby Lasagna trenutno ima 15 posto šanse za pobjedu, dok Nemi daju 21 posto.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović In Magazin: Doris Dragović - 1 In Magazin: Doris Dragović - 2 +25 In Magazin: Doris Dragović - 3 Celebrity Obožavatelji Doris Dragović razočarani zbog prekinutog koncerta u Zagrebu: "Tri sata se borite, je li tako teško sve odraditi i pripremiti ranije?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presretna Maja Šuput jedva je dočekala podijeliti uzbudljive novosti: "Konačno vam mogu otkriti dugo čuvanu tajnu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene