Što kažete?

Pogledajte predizborni plakat Alke Vuice, na njemu pozira u pomalo neubičajenom izdanju za političare!

Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica, Maja Šuput, Luka Nižetić, Marko Grubnić Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 1 +19 Alka Vuica - 4 Galerija

Alka Vuica objavila je svoj predizborni plakat na Instagramu i privukla veliku pažnju svojih pratitelja i obožavatelja.

Naša pjevačica i kantautorica Alka Vuica jedna je od kandidatkinja na predstojećim parlamentarnim izborima, a a sada je svoj predizborni plakat objavila na profilu na Instagramu.

62-godišnja Alka bit će na 14. listi koalicije Rijeke pravde u VI. izbornoj jedinici, a na plakatu pozira u zanimljivom izdanju - u haljini leopard uzorka i s indijanskom perjanicom na glavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alka Vuica (@alka.vuica)

"Kraljice", "Oko za oko, zub za zub", "Bravo", komentirali su njezini pratitelji uz brojne emotikone crvenih srca.

Alkin plakat mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Alka Vuica - 3 Celebrity Alka Vuica uoči velikog TV projekta raspričala se o najvećoj ljubavi i jedinom čovjeku koji ne priča s njom: ''To je njegov grijeh, ne moj...''

Alka se u SDP učlanila 2022. godine, a jednom se čak kandidirala i za predsjednicu, točnije 2009. godine.

"Alka Vuica naša je nova članica! Želimo joj ovim putem dobrodošlicu, sigurni smo da će svojom energijom i znanjem doprinijeti našoj stranci. Veselimo se svakom novom članu i članici", napisali su tad iz zagrebačkog ogranka SDP-a uz njenu fotografiju.

Pogledaji ovo Alka Vuica - 5 inMagazin Kolege iz showa ''Tko to tamo pjeva'' podržale Alku Vuicu: ''Snašla se odlično u ovome, bila je na stranputici, sad je na pravom putu''

Alka je tada za Dnevnik Nove TV pojasnila da se učlanila jer je razočarana politikom u zemlji. Rekla je i kako želi svojim imenom skrenuti pozornost na probleme koje je potrebno riješiti u njezinom gradu.

"Osobno mi cilj nije visoka politika, želim djelovati lokalno, u svojoj gradskoj četvrti Peščenica-Žitnjak. Želim doprinijeti rješavanju problema koji muče sve nas, kao što su zbrinjavanje otpada, čisti grad i uređen okoliš. Naravno, radim u kulturi cijeli život i vjerujem kako mogu doprinijeti razgovoru na tu temu", kazala je Alka.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 10 +26 Đina Džinović - 9 Celebrity Kći Harisa i Meline Džinović izvela neočekivan potez nakon njihova razvoda, odala se u kakvom je odnosu ostala s majkom?

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene