Politika joj je druga strast

Alka Vuica ide na sljedeće izbore, a sjećate li se kad se htjela kandidirati za predsjednicu?

Alka Vuica Alka Vuica Luka Batelić/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 4 Alka Vuica - 5 Mia Begović i Alka Vuica +21 Ella Dvornik i Alka Vuica Galerija

Pjevačica Alka Vuica našla se na SDP-ovoj izbornoj listi, prije nekoliko godina učlanila se u stranku, a jednom se čak kandidirala i za predsjednicu.

Naša pjevačica Alka Vuica je na SDP-ovoj izbornoj listi za nadolazeće izbore.

Pjevačica se nalazi na 14. mjestu u šestoj izbornoj jedinici, a u SDP se učlanila 2022. godine.

Biste li vi Alki dali svoj glas?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Alka Vuica naša je nova članica! Želimo joj ovim putem dobrodošlicu, sigurni smo da će svojom energijom i znanjem doprinijeti našoj stranci. Veselimo se svakom novom članu i članici", napisali su tad iz zagrebačkog ogranka SDP-a uz njenu fotografiju.

Pogledaji ovo Alka Vuica - 3 Celebrity Alka Vuica uoči velikog TV projekta raspričala se o najvećoj ljubavi i jedinom čovjeku koji ne priča s njom: ''To je njegov grijeh, ne moj...''

Alka je tada za Dnevnik Nove TV pojasnila da se učlanila jer je razočarana politikom u zemlji. Rekla je i kako želi svojim imenom skrenuti pozornost na probleme koje je potrebno riješiti u njezinom gradu.

"Osobno mi cilj nije visoka politika, želim djelovati lokalno, u svojoj gradskoj četvrti Peščenica-Žitnjak. Želim doprinijeti rješavanju problema koji muče sve nas, kao što su zbrinjavanje otpada, čisti grad i uređen okoliš. Naravno, radim u kulturi cijeli život i vjerujem kako mogu doprinijeti razgovoru na tu temu", kazala je Alka.

Pogledaji ovo Alka Vuica Nekad i sad Isplivale su fotografije Alke Vuice iz davne 2009. godine, tada joj je pripala i titula posebne kume!

Inače, Alki ovo nije prvi put da se bavi politikom. 2009. godine htjela je na predsjedničke izbore kao kandidatkinja Zelenih, no kandidaturu je ipak morala povući zbog nedovoljnog broj potpisa.

Alka nije jedina s estrade u političkim vodama. U saborskim klupama trenutačno sjede Davor Dretar Drele i Miroslav Škoro, a bez politike nisu mogli ni Siniša Vuco, Mile Kekin, Ivica Pepelko, ali i Mladen Grdović.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Celebrity Nina Badrić 12 godina nakon razvoda priznala: "Trebale su mi godine da prebolim..."

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vojko V i supruga - 1 Vojko V sa suprugom Vojko V sa suprugom Vojko V sa sinom +16 Vojko V sa sinom Celebrity Domaći reper prvi put na crveni tepih izveo tajanstvenu suprugu, otkrio je zašto o njoj nikad ne govori u medijima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene