Politička karijera

Alka Vuica postala je članica političke stranke, oni su se svime pohvalili na Facebooku: ''Želimo joj dobrodošlicu!''

Alka Vuica Alka Vuica DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica In Magazin: Alka Vuica - 3 In Magazin: Alka Vuica - 5 Alka Vuica - 6 +0 Alka Vuica - 2 Galerija

Alka Vuica odlučila je svoju karijeru obogatiti političkim životom, pa se tako odvažila na učlanjenje u jednu od hrvatskih stranki u Zagrebu.

Za one koji su zaboravili, Alka Vuica 2009. godine htjela se kandidirati za predsjednicu Hrvatske, ali je od toga odustala, no kako se čini, od karijere u politici ipak nije odustala. 

Pogledaj i ovo Alka Vuica evo i što je poručila Alka Vuica oglasila se nakon izbora, a svi samo komentiraju njezin izgled na fotografiji: "Meghan Markle?"

Vijest da se naša pjevačica učlanila u SDP na profilu na Facebooku potvrdili su iz zagrebačke sastavnice, a Alki su zaželjeli sve najbolje i iskazali veselje zbog njezina učlanjenja. 

''Alka Vuica naš je novi član! Želimo joj ovim putem dobrodošlicu, sigurni smo da će svojom energijom i znanjem doprinijeti našoj stranci. Veselimo se svakom novom članu!'' napisali su u opisu fotografije na kojoj Alka pozira s jednim od članova SDP-a i drži pristupnicu za učlanjenje.

Kao što smo spomenuli, ovo nije Alkina prva politička avantura. Njezinu kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske 2009. godine podržala je Zelena lista, ali je od kandidature na kraju odustala.

Te su se godine za mjesto predsjednika natjecali Ivo Josipović i Milan Bandić, a Alka je rezultate izbora dočekala u Bandićevu stožeru.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +0 Lidija Bačić Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene