Tvrdi da je sve prirodno!

Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 5 Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +1 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić definitivno zna kako zapaliti društvene mreže, a nakon dugo vremena opet je objavila bombastičnu fotografiju na kojoj su u prvom planu njezine obline!

Lidija Bačić Lille nerijetko svoje obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama počasti fotografijama u izazovnim pozama i s nedostatkom odjeće na sebi.

Gotovo da nema osobe koja se ne bi složila da Lille sjajno izgleda i da ima zavidnu figuru, a jednog od svojih seksi aduta istaknula je i novom fotografijom.

Pjevačica sjedi na balkonu s kojeg se pruža pogled na more, ali pogled njezinih pratitelja otišao je u sasvim drugom smjeru, i to na Lidijinu guzu, koju je u uskom roza kupaćem kostimu stavila u prvi plan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Uz tradicionalan opis #nevereverphotoshop, kojim Lille potvrđuje da svoje tijelo nema potrebe uređivati na fotografijama, mnogima je potaknula maštu prije spavanja, a komentari na njezine obline ne prestaju stizati.

Lille je nedavno izdala i novi album ''Flashback''.

''Album je inspiriran zvukom 80-tih, naravno u novom, modernijem, aranžmanskom ruhu'', napisala je u opis videa kojim je pokazala kako izgleda naslovnica CD-a s novim albumom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat +0 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i pobrinula se da nikako ne prođe neopaženo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene