Sramežljivo se smješkala

Domaći reper prvi put na crveni tepih izveo tajanstvenu suprugu, otkrio je zašto o njoj nikad ne govori u medijima!

Vojko V Vojko V Davor Puklavec/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vojko V i supruga - 1 Vojko V sa suprugom Vojko V sa suprugom Vojko V sa sinom Vojko V sa sinom Vojko V sa sinom In Magazin: Vojko V - 6 In Magazin: Vojko V - 5 Vojko V - 4 Vojko V - 1 +10 Vojko V - 2 Galerija

Vojko V jedan je od najpoznatijih hrvatskih repera, a evo kako izgleda njegova supruga s kojom je u braku već sedam godina.

Vojko V poznato je ime na glazbenoj sceni Hrvatske, a unatoč tome što su njegove pjesme veliki hit i što je velika zvijezda, reper svoj privatni život ne voli previše isticati.

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Porinu - 1 Celebrity Baby Lasagna na Porin je stigao u društvu djevojke koja mu je velika podrška u svemu što radi

No, prije nekoliko dana Vojko, pravog imena Andrija Vujević, na dodjelu Porina stigao je u društvu svoje supruge Anđele.

Zajedno su pozirali na crvenom tepihu, a mnogi su si odmah postavili pitanje tko je lijepa Anđela.

Pogledaji ovo Vojko V u Domu sportova - 5 Clubzone Splitski reper Vojko V nakon pet godina vratio se u Dom sportova, a već u samoj najavi dao je do znanja da će napraviti show!

Par je u braku sedam godina, a sina Petra dobili su 2018. godine.

Poznato je da je Anđela po struci odgajateljica, a Vojko ne voli o njoj pričati.

"Ona se naljuti kad je spominjem u medijima", ispričao je u jednom intervjuu za Story.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vojko Vrućina (@vojkofau)

Više od toga nije otkrivao, ali za In magazin prošle godine otvorio je dušu te govorio o očinstvu.

"Postao sam mekši lik. Postao sam tolerantniji prema ljudima i ljudskim manama jer sam skužio da svatko ima netko svoje djetinjstvo iz kojih vuče tko zna kakve traume. Ima svakakvih roditelja i svakakvih situacija tako da sam postao puno tolerantniji", otkrio je Vojko.

Zbog sina je izdao čak i dvije slikovnice.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP - 32 Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP - 33 Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP - 34 +27 Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola Celebrity Pogledajte izdanje u kojem je Antonija Šola raspametila obožavatelje, nitko joj se ne može nadiviti: "Savršenstvo bez mane!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat i Severina - 3 Luciano Plazibat i Severina - 1 Luciano Plazibat i Severina - 2 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP +26 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 8 Celebrity Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene