Pogledajte kako je bilo

Splitski reper Vojko V nakon pet godina vratio se u Dom sportova, a već u samoj najavi dao je do znanja da će napraviti show!

Vojko V u Domu sportova - 5 Vojko V u Domu sportova - 5 Vanesa Pandzic / CROPIX 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vojko V u Domu sportova - 6 Vojko V u Domu sportova - 5 Vojko V u Domu sportova - 4 Vojko V u Domu sportova - 3 Vojko V u Domu sportova - 2 +0 Vojko V u Domu sportova - 1 Galerija

Vojko V nakon pet godina vratio se u Dom sportova, već sama najava koncerta pokazala je da će napraviti pravi spektakl.

Splitski reper Vojko V nakon pet godina ponovno je napunio zagrebački Dom sportova, a publika je u ludoj atmosferi njegovih singlova uživala od početka do kraja.

Već u samoj najavi Vojko je dao naslutiti da će napraviti show.

''Ovaj koncert će biti dvostruko jači nego onaj prošli koji se održao 2018. Na tome koncertu je na pozornici bio samo Toi Toi zahod i mikrofon, a ove godine smo spremili za vas spektakularni multimedijalni doživljaj', najavio je.

Gosti iznenađenja bili su mu Matija Dedić i Ivan Huljić, a djelić atmosfere možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, ovaj nastup bio je koncertna promocija njegovog novog albuma ''Dvojko'' koji je objavljen u ožujku, a ovo mu je bio i najveći ovogodišnji koncert.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Sofi Martinez - 3 Lionel Messi i Sofi Martinez - 2 Lionel Messi i Sofi Martinez - 4 Lionel Messi i Sofi Martinez - 1 +29 Sofi Martinez - 3 Celebrity Širi se video zbog kojeg su mnogi uvjereni da se Messsijevom braku loše piše, neki situaciju uspoređuju s Piqueom i Shakirom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci Celebrity Marko Ciboci novom je objavom probudio svijest o bolesti s kojom se i sam bori, a dosad ju je uspješno skrivao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene