zaposlena alka

Kolege iz showa ''Tko to tamo pjeva'' podržale Alku Vuicu: ''Snašla se odlično u ovome, bila je na stranputici, sad je na pravom putu''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 5 Alka Vuica - 4 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 1 Alka Vuica Alka Vuica Alka Vuica - 1 +19 Alka Vuica - 3 Galerija

Koncertna promocija rock albuma Alke Vuice i Zoka brojne zvijezde vratila je u mladost. Otkrivamo tko je bio roker, tko šminker, a vjerujte nam, nikad nećete pogoditi tko je bio darker. Nasmijte se i iznenadite u ovom zabavnom vremeplovu glazbe i stila koji možete vidjeti uprilogu In magazina.

Alka poput Jaggera, Zokk poput Slasha. Wow, jesmo li se vratili u vrijeme kad je rock bio življi nego ikad?

''Mi se trudimo da oživimo rock, dajemo mu usta na usta disanje. Alka se u ovome snašla odlično, to je bila njezina želja cijeli život, samo je bila na stranputici, sad je na pravom putu'', našalio se Zoran Šerbedžija Zokk. 

Miks emocija, energije, i, naravno, fantastične glazbe s albuma 'Vrijeme za nas', malokoga nije vratio u mladost.

Alku su došli podržati i kolege iz hit glazbenog showa Tko to tamo pjeva.

''Nije lako provaliti tko pjeva zapravo, a tko fejka da pjeva, to je ta fora s playbackom, iako sam stručnjak za playback ni ja svaki put ne pogodim'', kaže Alka Vuica. 

''Ja najbolje zvučim kad netko pjeva umjesto mene'', našalio se Frano Ridjan, voditelj showa Tko to tamo pjeva. 

Za Alku smo sad sigurni da zvuči sjajno uživo i u rock izdanju. S nestrpljenjem očekujemo njezin idući nastup, a prije toga, možda nas na ples natjera glazbeni show Tko to tamo pjeva.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Juričić i Martina Todorić - 2 Marko Grubnić, Nina Badrić i Martina Todorić Tia Juričić i Martina Todorić - 1 Tia Jurčić - 4 +20 Tia Jurčić - 3 Celebrity Tia Jurčić u dalekoj Americi pohvalila se posjetom Hrvatice koja se nakon rastave povukla iz javnosti, evo tko joj je to doputovao!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina Severina Zorica Andrijašević Donna i Severina +26 Severina - 2 Celebrity Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene