"Slatkiši mali!"

Svi se tope zbog snimke nestašnih mališana Vatrenih koja je pravi hit na društvenim mrežama!

Brončani Vatreni sa svojom djecom - 4 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 4 Goran Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brončani Vatreni sa svojom djecom - 1 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 2 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 3 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 1 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 2 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 3 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 4 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 5 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 6 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 7 +19 Brončani Vatreni sa svojom djecom - 8 Galerija

Snimka sinova Brune Petkovića i Matea Kovačića sa stadiona u Katru postala je hit na društvenim mrežama.

Vatreni su nakon osvajanja bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru na stadionu slavili sa svojom dječicom, a tada je nastala i jedna snimka koja se sada širi društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković "Jako poseabn dan" Veliko slavlje u obitelji Brune Petkovića, supruga Iva pokazala je djelić vesele atmosfere!

Glavi akteri su sinovi Bruna Petkovića i Matea Kovačića, Adrian i Ivan, a nestašni dječaci uhvaćeni su u trenutku kada su se zaletjeli jedan u drugog i pali na pod.

Simpatičnu snimku pogledajte OVDJE.

"Kako su slatki", "Slatkiši mali", topili su se nogometni fanovi u komentarima, a mnogi su primijetili i da Ivan nije ispuštao iz ruke svoju omiljenu "igračku".

"Nigdje bez četkice za zube... Kova junior!"

Kovačić je sina dobio sa suprugom Izabel, koja je slavila rođendan isti dan kada su Vatreni osvojili broncu, pa joj je Mateo posvetio svoju medalju.

Mateo i Izabel u braku su od 2017. godine, a vjenčali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. Sina su dobili u listopadu 2020. godine, a dječaku je krsni kum bio Luka Modrić.

Majka Petkovićeva djeteta je manekenka Iva Šarić, s kojom je u vezi već nekoliko godina. Njih dvoje inače čuvaju svoju privatnost, no tijekom Svjetskog prvenstva malo su se opustili, pa smo ih imali priliku vidjeti kako se ljube na tribinama, a Iva je prije jedne utakmice na svojem profilu na Instagramu objavila i njihovu prvu zajedničku fotografiju.

Adriana su dobili u travnju prošle godine i on je Brunovo prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu kasnije.

Još preslatkih trenutka mališana Vatrenih sa Svjetskog prvenstva pogledajte u galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 1 +18 Franka Batelić, Viktor - 2 Celebrity Rijetka javna fotografija Ćorluke i sinčića Viktora, iz koje isijava ljubav: "Kad je tata tu, sve je juhuhu!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i Zlatko Dalić Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 +20 Martina Tomčić - 2 Celebrity Jeste li primijetili kako je Martina odala počast Vatrenima u finalu Supertalenta? Pohvalila se i fotkom na kojoj će joj mnogi pozavidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene