najljepša podrška

Poljubac za sreću! Atraktivna zaručnica Brune Petkovića prvi put objavila njihovu zajedničku fotku

Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Foto: Instagram

Iva Šarić na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj ljubi Bruna Petkovića uoči utakmice Hrvatske i Japana.

Manekenka Iva Šarić (33) u Katru bodri Vatrene s tribina, a uoči utakmice Hrvatske i Japana prvi put na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju sa zaručnikom i ocem svojeg djeteta, nogometašem Brunom Petkovićem (28).

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković Sve se odvilo u tajnosti Naša manekenka podijelila je detalje vjenčanja s Brunom Petkovićem, otkrila je tko su bili kumovi, a već su otputovali i na medeni mjesec!

"Idemo, Hrvatska", napisala je Iva uz dvije fotke s tribina, od kojih na drugoj ljubi Bruna u obraz.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)

Iva se ne pojavljuje često u javnosti, a još je rjeđe imamo priliku vidjeti s Brunom.

Za vezu manekenke i nogometaša doznalo se krajem 2020., a u travnju prošle godine dobili su sina Adriana.

"Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno, malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim", ispričala je Iva za IN Magazin.

Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, a glasine o zarukama potaknula je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Josip i Silvija Brozović (Foto: Instagram) +12 Silvija Brozović (Foto: Instagram) Celebrity Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 +25 Meghan Markle i princ Harry - 1 Zanimljivosti Neviđene snimke trudne Meghan Markle i šokantne izjave Harryja o princezi Diani u novom traileru dokumentarca od kojeg strahuje kraljevska obitelj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene