spremna za navijanje

Najljepša podrška s tribina: Atraktivna zaručnica Brune Petkovića stigla je u Katar bodriti Vatrene!

Iva Šarić - 2 Iva Šarić - 2 Igor Kralj/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 2 Iva Šarić - 3 Iva Šarić - 4 Iva Šarić - 5 Iva Šarić - 6 Iva Šarić - 7 Bruno Petković i Iva Šarić - 1 Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +11 Bruno Petković i Iva Šarić Galerija

Iva Šarić snimljena je u Katru u navijačkom izdanju u kojem će bodriti zaručnika Brunu Petkovića i Vatrene na utakmici s Kanadom.

Manekenka Iva Šarić (33), zaručnica i majka djeteta nogometaša Brune Petkovića (28), stigla je u Katar uoči utakmice Hrvatske i Kanade.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Jerko Leko Čisti luksuz Pogledajte kako izgleda stan u kojem su živjeli bivši supružnici Iva Šarić i Jerko Leko, manekenka ga sada prodaje po vrtoglavoj cijeni!

Po dolasku je odmah privukla pažnju fotografa, a stigla je s prijateljicom i obje su već bile u navijačkim izdanjima.

Iva se ne pojavljuje često u javnosti, a još je rjeđe imamo priliku vidjeti s Brunom.

Za vezu manekenke i nogometaša doznalo se krajem 2020., a u travnju prošle godine dobili su sina Adriana.

"Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim", ispričala je Iva za IN Magazin.

Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, a glasine o zarukama potaknula je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Beals - 1 Jennifer Beals - 2 Jennifer Beals - 3 Jennifer Beals - 4 +15 Jennifer Beals - 1 Nekad i sad Pamtimo je kao seksi plesačicu iz kultnog filma, a nevjerojatno je kako izgleda 40 godina kasnije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity "Tajno oružje hrvatske reprezentacije!" Stranci poludjeli za našom najseksi navijačicom, traži se i britanska Ivana Knoll

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene