Samozatajan par

Atraktivna zaručnica Brune Petkovića objavila fotografiju s njihovim sinčićem i pokazala što je naslijedio od tate!

Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić i Bruno Petković Grgo Jelavić/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić - 1 Bruno Petković i Iva Šarić - 3 Bruno Petković i Iva Šarić - 4 Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić - 1 +1 Iva Šarić i Ivana Barišić Galerija

Iva Šarić na Instagramu je objavila fotografiju sa sinom Adrianom kojeg je dobila s Brunom Petkovićem, a u pričama je otkrila i što je naslijedio od tate.

Manekenka Iva Šarić i nogometaš Bruno Petković rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a ne otkrivaju ni detalje o svojoj vezi.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić ne ispušta je iz ruku Bruno Petković na vjenčanje Ćaleta-Cara došao s lijepom zaručnicom s čijeg je zamamnog dekoltea teško skrenuti pogled

Par zajedno ima i sina Adriana, kojeg također nemamo često priliku vidjeti, no Iva je sada iznenadila pratitelje na Instagramu njegovim fotografijama.

"Vrijeme leti", napisala je uz fotku koja je nastala prije godinu dana i na kojoj joj maleni dječak leži u naručju, a zatim je u pričama na Instagramu otkrila i da je Adrian od tate naslijedio ljubav prema nogometu.

"Adrianov najdraži dio dana", napisala je uz fotku na kojoj je maleni dječak na bratovom nogometnom treningu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)

Samozatajan par zadnji put se u javnosti zajedno pojavio na vjenčanju Duje i Adriane Ćaleta-Car u lipnju ove godine, a tada su ponosno prošetali pred fotografima držeći se za ruke.

Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, a glasine o zarukama potaknula je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Baturina - 1 Anita Baturina - 2 Anita Baturina - 3 Anita Baturina - 4 +11 Anita Baturina - 5 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda bivša supruga Miše Kovača, rastavila ih je tragedija, a on je pronašao treću sreću s Lidijom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene