Spavala na tavanu

Isplivale fotografije prve kuće Kate Middleton, pogledajte sobicu i skromno zdanje u kojem je živjela do 13. godine

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Adelaide Cottage Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 1 Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom - 4 Kate Middleton - 2 Kate Middleton +14 Kate Middleton i princ William - 3 Galerija

Kate Middleton do svoje 13. godine živjela je u kući West View u Bradfield Southendu koja se u potpunosti razlikuje od njezina današnjeg doma.

Princeza od Walesa Kate Middleton prošle se godine s obitelji preselila u novu obiteljsku kuću, Adelaide Cottage, s četiri spavaće sobe, u koju su stigli iz raskošne Kensingtonske palače.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Međutim, obje se te nekretnine uvelike razlikuju od Katiena skromnog doma iz djetinjstva u kojem je živjela do svoje 13. godine. Riječ je o kući West View u Bradfield Southendu koju su njezini roditelji, Mike i Carol Middleton, kupili 1979. godine za 34.700 funti, prenosi Daily Mail.

Fotografije kuće pogledajte OVDJE.

40-godišnja Kate tako je veći dio djetinjstva provela u Buckleburyju u Berkshireu s roditeljima i dvoje mlađe braće, danas 39-godišnjom sestrom Pippom i 35-godišnjim bratom Jamesom. Middletonovi su prodali kuću 1995. godine za 158.000 funti preko lokalnog agenta za nekretnine Dudleyja Singletona.

On je sam rekao da kuća sugerira da je buduća kraljica nekad vodila skroman život. Kad je nekretnina ponovno stavljena na prodaju u ljeto 2011. godine, Singleton je obišao kuću za CNN, prisjećajući se vremena provedenog s Middletonovima, za koje kaže da ih je vrlo dobro poznavao.

"Oni nisu bili pretenciozni ljudi, živjeli su ovdje dugo nakon što su postali vrlo uspješni u svom poslu", rekao je.

Raspored prostorija u kući bio je praktičan jer se dnevni boravak nalazio neposredno uz kuhinju, a fotografije iz 2011. godine pokazuju prostoriju s crno-bijelim podnim pločicama, jednostavne bijele ormariće i crnu radnu površinu.

Izvan kuhinje i blagovaonice nalazi se ugodna dnevna soba, za koju je Singleton rekao da je bila omiljeno Mikeovo i Carolino utočište i mjesto za odmor.

"Imali su peć na drva u blagovaonici, kamin i veliki stol na kojem su mladi crtali i slično", rekao je agent za Daily Mail.

Kateina prva spavaća soba bila je u malenom tavanskom prostoru u kojem su se odrasle osobe morale sagnuti. No kasnije ju je zamijenila prostranijom sobom u koju je mogla smjestiti veći krevet i radni stol. Jedna od dviju spavaćih soba na prvom katu tada je bila njezina, a manja je pripadala Carole i Mikeu.

Kraljevski stručnjaci ranije su ispričali kako su princ William i princeza Kate usvojili Middletonov roditeljski model jer žele da ih djeca doživljavaju kao najbolje prijatelje. Govoreći za magazin Ok!, kraljevski stručnjak Duncan Larcombe rekao je da je očito da su Kateini roditelji inspirirali Carole u načinu na koji odgajaju svoju djecu.

"William je odgoj svoje djece temeljio na modelu Middleton - troje djece, imućni, ali marljivi roditelji i puno ljubavi u kući. Kad je Kate bila u ranim dvadesetima, na popis svojih najboljih prijatelja ubrojila je majku i oca, a to je ono čemu William i Kate teže sa svojom djecom", izjavio je Duncan.

Gostujući u podcastu "Happy Mum, Happy Baby" Giovanne Fletcher 2020. godine, Kate je otvoreno progovorila o svojem sretnom djetinjstvu i pohvalila ogromnu posvećenost svojih roditelja njoj, sestri i bratu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin +24 Stjepan Vukadin Celebrity Stjepan Vukadin podijelio je privatnu fotografiju s ocem, a zajedno su pozirali povodom posebnog dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene