Bolje je volje

Kate Middleton najnovijim potezom osvojila sve simpatije, a čini se da se jednom stvari više ne zamara

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kralj Charles, princ William i Kate Middleton - 2 Princ William, Kate Middleton Princ William, Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton Kate Middleton i Meghan Markle Princ Harry i Kate Middleton +19 Princ Harry i Kate Middleton Galerija

Kate Middleton osvojila je nove simpatije britanske javnosti nakon posjeta jednom dječjem vrtiću, dok se njezin šogor, princ Harry suočava sa sve glasnijim kritikama i ozbiljnim prozivkama.

Princeza od Walesa iliti Kate Middleton nije skidala osmijeh s lica tijekom posjeta vrtiću u Lutonu, i to dok i dalje rastu napetosti oko njezina šogora, princa Harryja i knjige "Spare", koju je nedavno objavio.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

41-godišnja Kate također se našla u knjizi, baš kao i njezin suprug princ William, i to nimalo pošteđeni Harryjeva iznošenja detalja iz njihovih privatnih života. Kraljevska se obitelj o knjizi nije javno oglasila niti otvoreno dala znanja što o njoj misli, no prijatelji princeze Kate za britanske su medije izjavili kako je prezauzeta svojim obavezama da bi se njome uopće bavila i zamarala.

U kombinaciji crvenog džempera, suknje i klasičnog kaputa posjetila je lokalni vrtić, u kojem se sjajno raspoložena rukovala s osobljem prije nego što se počela družiti i igrati s djecom, a te su fotografije oduševile njezine obožavatelje.

Inače, vojvoda od Sussexa optužen je za pomaganje iranskom propagandnom stroju nakon što ga je Teheran iskoristio da obrani svoje vješanje britansko-iranskog špijuna. Islamski režim tvrdi da Velika Britanija nije u poziciji propovijedati o ljudskim pravima nakon što je princ Harry priznao da je ubio 25 talibanskih boraca u Afganistanu.

"Harry bi trebao preuzeti punu odgovornost za propagandu ubojitog iranskog režima. Dok će svi pristojni ljudi odbaciti iranske laži, mnoge njihove pristaše ojačat će i iskoristiti vojvodine nepromišljene komentare", izjavio je za Daily Mail bivši britanski vojni zapovjednik u Afganistanu, pukovnik Richard Kemp.

Britanski su mediji pisali kako je Harry povrijedio Kate jer je na njezin 41. rođendan na britanskoj javnoj televiziji emitiran njegov intervju u kojem je voditelju Tomu Bradbyju kazao kako je ona sudjelovala u stereotipiziranju njegove supruge, zbog čega je obitelj nikada nije prihvatila.

Na pitanje o čemu se točno radilo, Harry je dodao: "Rekli su da je američka glumica, razvedenica i osoba miješane rase." Istaknuo je i kako je njegova obitelj pomogla da je ti stereotipi prate i u medijima.

U svojim memoarima "Spare" Harry je detaljno opisao i okolnosti koje su dovele do svađe njegove supruge Meghan Markle i princeze od Walesa oko duljina haljina za male djeveruše, od kojih je jedna bila i princeza Charlotte. Prepirale su se i oko toga trebaju li djevojčice nositi najlonke te o kršenju kraljevskih protokola koji se Meghan nisu sviđali.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 6 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 2 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 3 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 4 +25 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 5 inMagazin Pobjednica MasterChefa otvoreno o šuškanjima da je s kolegom iz showa u ljubavnoj vezi: ''Nema tu ništa sočno i masno''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 +35 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lile objavila nikad vatreniju fotografiju bez jednog odjevnog komada pa samu sebe prozvala seks-bombom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene