Povrijedio ju na rođendan

Kate Middleton viđena prvi put nakon svega što joj je princ Harry priredio, njezino lice jasno govori kako se osjeća!

Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton Kate Middleton i Meghan Markle Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 4 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton s djecom - 4 Princ William i Kate Middleton s djecom Kate Middleton +19 Kate Middleton Galerija

Kate Middleton snimljena je u javnosti prvi put nakon što ju je princ Harry optužio za stereotipiziranje njegove supruge Meghan Markle.

Princeza od Walesa Kate Middleton snimljena je u javnosti prvi put nakon objave skandaloznih memoara princa Harryja.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Na sve misli Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Fotografi su je ulovili u automobilu s tužnim izrazom lica, a fotografije je objavio Daily Mail.

Očito je da je princezu povrijedio Harryjev zadnji potez protiv kraljevske obitelji, a sumnjamo i da joj se svidjelo neugodno iznenađenje koje joj je priredio za rođendan.

Isti dan kada je Kate napunila 41 godinu, na britanskoj javnoj televiziji emitiran je Harryjev intervju u kojem je voditelju Tomu Bradbyju kazao kako je ona sudjelovala u stereotipiziranju njegove supruge, zbog čega je njegova obitelj nikada nje prihvatila.

Na pitanje o čemu se točno radilo, Harry je dodao: "Da je američka glumica, razvedenica i osoba miješane rase". Istaknuo je i kako je njegova obitelj pomogla da je ti stereotipe prate i u medijima.

U svojim memoarima "Spare", koji su izdani dan prije Kateina rođendana, Harry je detaljno opisao i okolnosti koje su dovele do svađe njegove supruge Meghan Markle i princeze od Walesa.

Naveo je kako je Meghan samo nekoliko dana prije njihova vjenčanja 2018. godine od Kate dobila SMS poruku o problemu s haljinom za djeveruše princeze Charlotte.

Meghan je tada proživljavala pravu dramu sa svojim ocem Thomasom Markleom, no našla je vremena da napiše Kate kako je krojač u pripravnosti u Kensingtonskoj palači kako bi prepravio haljine za Charlotte i ostale djeveruše.

"Ali ovo nije bilo dovoljno", napisao je Harry. "Dogovorili su vrijeme za razgovor tog poslijepodneva."

Potom je rekao da je Meghan ponovno savjetovala Kate da Charlotteinu haljinu prepravi kod krojača, ali je vojvotkinja od Cambridgea navodno rekla svojoj budućoj šogorici da odjeću treba potpuno prekrojiti.

"Ubrzo kasnije stigao sam kući i zatekao Meg na podu. Jecajući" nastavio je Harry, dodajući kako ne misli da je Kate mislila naštetiti Meghan.

"Bio sam užasnut kad sam Meghan vidio tako uzrujanu, ali nisam mislio da je to katastrofa... Sljedećeg jutra Kate je doista došla s cvijećem i čestitkom na kojoj je pisalo da joj je žao", rekao je i potvrdio da se princeza ispričala.

Podsjetimo, Kate i meghan su se svađale oko duljina haljina za male djeveruše od kojih je jedna bila i princeza Charlotte. Prepirale su se i oko toga trebaju li djevojčice nositi najlonke te o kršenju kraljevskih protokola koji se Meghan nisu sviđali.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +30 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Nekad i sad "Imamo predsjednicu!" Kolinda je prije točno osam godina slavila pobjedu na izborima, a pogledajte koliko se otada promijenila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene