Iskre su frcale

Procurila prepiska Meghan i Kate o problemu o kojem se već godinama priča: "Jesi li ti svjesna što se događa?"

Kate Middleton i Meghan Markle Kate Middleton i Meghan Markle Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Meghan Markle Princ Harry i Kate Middleton Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 3 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 3 Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Pippa Middleton, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 +13 Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Galerija

Detalje prepiske Kate Middleton i Meghan Markle o haljinama za djeveruše na vjenčanju koje su dovele i do suza otkrio je princ Harry u svojoj knjizi "Spare".

Dugoočekivani memoari princa Harryja "Spare" konačno su pušteni u prodaju, a javnost saznaje brojne dosad neotkrivene detalje života članova kraljevske obitelji o kojima piše, između ostalog i one o svađi između njegove supruge Meghan Markle i princeze Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

To je prvi put da je Harry iznio svoju stranu priče o zloglasnoj haljini za djeveruše zbog koje je njegova nećakinja, princeza Charlotte plakala kad ju je isprobavala kod kuće uoči njegova vjenčanja s Meghan.

Izravno govoreći o 7-godišnjoj Charlotte povrijedio je njezinu privatnost, što će sigurno razljutiti njegova brata, princa Williama. Harry inzistira na tome da je cijeli incident izazvala njegova šogorica Kate. Neslaganje između nje i Meghan dodatno je pogoršano Kateinom nespremnošću da posjeti Meghanina krojača u Kensingtonskoj palači i predloži da prirede zabavu za paževe u vrijeme kada je njegova, tada buduću supruga, bila zauzeta svađom s ocem Thomasom Markleom.

Harry piše da je Meghan dobila poruku od Kate četiri dana prije njihova vjenčanja u kojoj joj je napisala da postoji problem s haljinama za djeveruše i da ih treba promijeniti. Bile su sašivene po francuskoj modi i ručno šivane prema mjerama, bez isprobavanja, pa da zapravo i nije bio veliki šok što možda nekome nisu savršeno pristajale.

"Meg nije odmah odgovorila Kate. Da, dobivala je beskonačne poruke vezano za vjenčanje, ali uglavnom se bavila kaosom koji je nastao zbog njezina oca. I tako je sljedećeg jutra poslala Kate poruku da je naš krojač u palači i da mu je ime Ajay. Ali to nije bilo dovoljno", napisao je Harry.

"Charlotteina haljina je prevelika, predugačka, preširoka. Plakala je kad ju je isprobala kod kuće", napisala je Kate Meghan.

"Točno, rekla sam ti da krojač čeka od 8 ujutro. Ovdje. U palači. Možeš li odvesti Charlotte da ju prepravi, kao što to rade druge mame?" glasio je Meghanin odgovor.

Prema Harryjevoj verziji događaja, Kate je odgovorila: "Pa, sve haljine treba prepraviti. Razgovarala sam sa svojim dizajnerom vjenčanih haljina i on se složio s time."

"Meg je pitala je li Kate svjesna što se trenutačno događa. S njezinim ocem. Kate joj je rekla da je itekako svjesna, ali haljine su važne. A svadba je za četiri dana!" otkrio je Harry.

"Da, Kate, znam... Nisam sigurna što drugo reći. Ako haljina ne pristaje, odvedite Charlotte da vidi Ajaya. Čeka cijeli dan", pisala je Meghan Kate.

"Dobro", navodno joj je odgovorila princeza Kate.

Harry navodi da je stigao kući nakon njihove prepiske i da je pronašao Meghan na podu kako jeca i pleča. Iako kaže da je bio užasnut kad ju je vidio tako uzrujanu, nije mislio da je to katastrofa jer su emocije razumljivo bile pojačane i da Meghan nije ništa loše mislila za Kate. Kaže da tome najbolje svjedoči i činjenica da je tadašnja vojvotkinja od Cambridgea sljedećeg jutra došla s cvijećem i čestitkom da se ispriča Meghan.

Harry je napisao da je Meghanina najbolja prijateljica Lindsay bila u kuhinji kad se ona pojavila kao da želi sugerirati da on može dokazati svoju verziju događaja jer se tijekom posljednjih nekoliko godina pojavilo nekoliko različitih verzija o tome tko je koga rasplakao.

Isprva se tvrdilo da je Meghan rasplakala Kate, što je toliko razbjesnilo Sussexe da su zaratili s njihovim uredom za tisak i zahtijevali da objave ispravak. Kad su ih odbili rekavši da bi to potaknulo više pitanja o incidentu i postavilo presedan za razgovore o privatnim obiteljskim stvarima, par je zaključio kako je to još jedan primjer kako se palača ne želi zauzeti za njih.

Doista, bilo je to jedno od prvih pitanja kojima se Meghan pozabavila u svom intervjuu s Oprom Winfrey, a Harry je naknadno inzistirao u njihovim dokumentarnim serijama na Netflixu prošlog mjeseca da svima kaže kako je institucija bila spremna lagati kako bi zaštitila njegova brata, ali ne i reći istinu umjesto njih. To je ponovio i u novom intervjuu za Good Morning America kada su ga upitali da navede primjere kako je palača izbacila negativnu sliku o Meghan kako bi zaštitila druge članove kraljevske obitelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 +31 Ivana Knoll - 6 Celebrity Pogledajte u kakvom luksuzu Ivana Knoll uživa u Miamiju, pohvalila se stanom s pogledom od milijun dolara!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene