Primjećujete sličnost?

Najnovija fotka preslatke Charlotte raspametila obožavatelje, jedan detalj svi su primijetili: "Njezina je kopija!"

Princeza Charlotte Princeza Charlotte The Prince and Princess of Wales/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom - 4 Princ William i Kate Middleton s djecom - 5 Princ William i Kate Middleton s djecom - 3 Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princeza Charlotte Princ George, princeza Charlotte +23 Princeza Charlotte, princ George, Kate Middleton, Camilla Parker Bowles, Sophie Wessex Galerija

Princeza Charlotte miljenica je britanske javnosti, a nakon što je objavljena njezina nova fotografija, mnogi su zaključili da je preslike svoje pokojne prabake, kraljice Elizabete.

Obožavatelje kraljevske obitelji oduševile su najnovije fotografije malene princeze Charlotte i ne mogu se načuditi koliko ona nalikuje na svoju pokojnu prabaku, kraljicu Elizabetu u mladim danima.

Pogledaj i ovo Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Ovo se dugo čekalo! Pogledajte rijetki video u kojem se čuju glasovi prinčeva Louisa, Georgea i princeze Charlotte, kraljevski fanovi su izvan sebe!

Princ i princeza od Walesa podijelili su na društvenim mrežama fotografiju snimljenu tijekom ljetnih mjeseci na kojoj se obitelj šeta dvorištem svoje kuće Anmer Hall u Norfolku, a obožavatelji su odmah primijetili neke detalje.

"Charlotte je kraljičina kopija", "Charlotte raste u ljepoticu. U njoj vidim kraljicu i Dianu", "Mislim da Charlotte jako nalikuje kraljici", "George je još uvijek Spencer, Charlotte je još uvijek kraljica, a Louis je nekada bio djed Middleton, ali sada izgleda poput svoje majke", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Fotografiju je snimio jedan od omiljenih fotografa u kojeg William i Kate imaju povjerenja, Matt Porteous, a objavljena je kao božićna čestitka.

"Dijelimo novu fotografiju obitelji kao ovogodišnju božićnu čestitku", napisali su uz objavu.

"Divim se pod kolikim su pritiskom, ali uvijek im je obitelj na prvom mjestu", "Svake se godine šokiram koliko narastu", "Hvala što nastavljate kraljičinu tradiciju", "Toliko dostojanstva i stila dok princ Harry prodaje svoju dušu", "Volimo vas, Williame i Kate", "Otmjeno i predivno", "Jako lijepa fotografija", "Koliko je ovo slatko", "Kate će biti najbolja kraljica", samo su neki od komentara koje su dobili.

Fotografija je objavljena nakon što su Williamov brat, princ Harry, i njegova supruga Meghan Markle objavili dokumentarni film i zgrozili javnost svojim izjavama i ponašanjem, a mnogi smatraju kako su time zapravo izdali kraljevsku obitelj.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Annie Šukunda Gavrilović - 5 Annie Šukunda Gavrilović - 6 Annie Šukunda Gavrilović - 7 Annie Šukunda Gavrilović - 8 +12 Annie Šukunda Gavrilović - 2 Celebrity Naša bivša misica koja je šokirala drastičnom promjenom izgleda opet je užarila društvene mreže, i to poprilično golišavom fotografijom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene