Je li mu to trebalo?

Princ Harry jednu stvar više nikad neće moći popraviti, prešao je granicu: "Nema šanse da to vrati"

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry i princ William Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 1 Meghan i Harry - 2 Harry i Meghan Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry Princ Harry +23 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde da su njihovi članovi izgubili povjerenje u princa Harryja.

Britanska kraljevska obitelj više nema povjerenja u princa Harryja nakon što je saznala sadržaj njegovih memoara i vidjela intervjue koje je dao američkim televizijskim kućama, što su potvrdili njima bliski izvori.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Nakon brojnih otkrića i detalja života s kraljevskog dvora koje je princ Harry odlučio otkriti u svojoj biografiji "Spare", strpljenje kralja Charlesa i brata princa Williama navodno je pri kraju. 

U jednom od intervjua koje je dao Tomu Bradbyju Harry je rekao da bi bio otvoren za pomirenje s njima, pa čak i za povratak u svoju kraljevsku ulogu, pod uvjetom da može iskreno razgovarati sa svojom obitelji i da njihovi razgovori ostanu privatni.

"Ne znam žele li oni gledati ovaj intervju ili ne, ili će ono što mi imaju reći i ono što ja njima imam reći biti samo između nas, ali nadam se da će tako ostati", izjavio je Harry.

Komentari koji su se proširili društvenim mrežama tvrde da je Harry kontradiktoran s obzirom na sve privatne trenutke koje je podijelio u svojim memoarima.

"Svi vide ironiju u tome, osim samog Harryja, čini se. Prije su mu jako malo vjerovali, ali sada nema šanse da vrati povjerenje svoje obitelji", izjavio je izvor za The Mirror.

Palača se zasad nije javno oglasila o Harryjevoj knjizi i svim njegovim navodima i vjeruje se kako uopće neće ništa komentirati, no sve im je teško palo.

"William je privatno razoren. Kraljevska obitelj šokirana je svim detaljima i koliko je Harry daleko otišao u svemu ovome. Stvarno se čini kao da je prešao granicu", izjavila je Katie Nicholl iz Vanity Faira.

U bombastičnom intervjuu kojim je promovirao svoje memoare Harry je sugerirao da je njegova obitelj pomogla da se uništi njegova i Meghanina reputacija prisilivši ih da se presele u Kaliforniju te da nije pokazala nikakvu želju da se pomire.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein +11 Jocelyn Wildenstein Nekad i sad Cijeli život uporno tvrdi da nije ništa operirala, no njezine najnovije fotografije dokaz su da to baš i nije istina

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene