"Ovo je jeza"

Svi se zgražaju zbog onog što je Harry priredio Kate na njezin poseban dan: "Kako joj je to mogao učiniti?

Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 4 Princ William i Kate Middleton s djecom - 4 Princ William i Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton +18 Princ William i Kate Middleton Galerija

Novi bombastični intervju princa Harryja emitiran je u udarnom terminu britanskih televizijskih kuća i to baš kada Kate Middleton

Britanska vojvotkinja Kate Middelton slavi svoj 41. rođendan, a dok su joj kralj Charles i kraljica Camilla javno poželjelji sve najljepše i najbolje tim povodom, njezin šogor, princ Harry priredio joj pravo iznenađenje kojem se sigurno nije nadala.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Naime, Harry je snimio intervju koji je emitiran upravo na njezin rođendan, u udarnom terminu britanskih televizija i to u sklopu promidžbe njegovih kontroverznih memoara "Spare". U nizu bombastičnih tvrdnji i optužbi na račun najbližih članova obitelji, Harry je zaključio da su svi nastojali zaštititi vlastiti ugled na štetu njega i Meghan Markle te da su krivi za njihovu bol i patnju.

Zbog toga su sve čestitke upućene Kate putem društvenih mreža ostale u sjeni njegovih šokantnih tvrdnji, a obožavatelji kraljevske obitelji ne mogu vjerovati da joj je Harry to učinio.

"Ne mogu vjerovati da Harry ovo radi Kate uoči njezina rođendana", "Princ Harry: Volim Kate! Također Harry: Izdajem ovu knjigu na tvoj rođendan draga", "Harryju se ne može vjerovati. Zamislite samo da ima sestru i da o njezinom tijelu govori kao da ima brata", "Što se mene tiče, on za mene nije nikakav član kraljevske obitelji", "Sretan rođendan Kate i znamo zašto je intervju bio danas", "Moj uzor. Usredotočimo se na ovu slatkicu. Rođendan joj pa joj iskažimo dodatnu ljubav i podršku", dio je komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Harry je u najnovijim intervjuima opisao osjetljiv odnos između Meghan i Kate, dok je govorio o razdoru s bratom, te odnosu kralja Charlesa i Camille. Reakcije na društvenim mrežama odjeknule su nakon toga poput bombe i svi su zaključili da Harryjevu licemjerju nema kraja.

"Harry doslovno pretvara britansku monarhiju u epizodu Kardashiana. Ovo je jeza", "Ako želi da komunikacija s obitelji bude privatna, zašto radi ove intervjue?! Kontradiktoran je", "On želi da svaki budući razgovor ostane privatan, ali sjedi ovdje i prepričava nam najprivatnije razgovore koje su vodili", "Nikada u životu nisam čuo takvo licemjerno, zabludno, sebično, narcisoidno lupetanje", samo su neki od zgroženih komentara.

Tijekom 90-minutnog intervjua, Harry je sugerirao da su stariji članovi kraljevske obitelji htjeli urušiti njegovu i Meghaninu reputaciju, prisilivši ih da se presele u Kaliforniju, te da nisu pokazali nikakvu spremnost za pomirenje. Kaže i da njegova obitelj nije rasistički nastrojena, iako vjeruje da su nesvjesno pristrani rasizmu.

Na kraju je zaključio da stereotipiziranje njegove supruge Meghan od strane Williama i Kate znači da ona nije bila dobrodošla kao nova članica kraljevske obitelji i da je bila predstavljena kao američka glumica i razvedenica.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 +28 Rita Ora - 5 Celebrity Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i brat Mario Rucner Ana Rucner i brat Mario Rucner Mario Rucner Ana Rucner +29 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner pozirala je s bratom osebujnog karaktera, kojeg nemamo priliku često vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene