Malo bizarno?

Harry otkrio što drži na noćnom ormariću, vjeruje kako je to posebna amajlija koja mu je pomogla u važnom trenutku

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princeza Diana i princ Harry Princeza Diana - 4 Princeza Diana - 1 Princ Harry Princ Harry - 2 Princ Harry i princ William Kralj Charles III. i princ Harry Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle +17 Meghan Markle, princ Harry Galerija

Princ Harry otkrio je u knjizi "Spare" da na svom noćnom ormariću drži pramenove kose pokojne princeze Diane, koji mu navodno donose sreću.

Princ Harry otkrio je u svojoj knjizi "Spare" dosad brojne nepoznate detalje iz svog privatnog života, između ostalog i da u svom noćnom ormariću drži kutiju s pramenovima kose svoje pokojne majke, princeze Diane. Naime, Harry vjeruje da je to poslužilo kao neka vrsta amajlije koja je njemu i Meghan pomogla da začnu svoje prvo dijete.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

38-godišnji Harry svoje je intimno priznanje otkrio opisujući trenutak kada su on i Meghan Markle otkrili da čekaju sina Archieja. Prema njegovim riječima, Meghan je kod kuće napravila dva testa za trudnoću, no on je zaspao čekajući je i probudio se kasnije kada je vidio da je ostavila dva testa na njegovu noćnom ormariću.

Harry piše da je tada držao samo nekoliko stvari na noćnom ormariću - uključujući plavu kutiju s kosom njegove majke i kaže da mu je odmah pala na pamet kada je vidio testove za trudnoću.

"Dobro, pomislio sam, dobro. Da vidimo što mama može učiniti s ovom situacijom", napisao je.

Ubrzo nakon toga Sussexovi su otkrili da su testovi bili pozitivni, a Harry se prisjeća kako je pomislio: "Hvala ti, mama."

Međutim, Meghanina odluka da postavi testove tako blizu Dianine kose nije bio jedini dobar znak koji je Harry vidio dok je par pokušavao začeti. Drugi sretan trenutak dogodio se dok je par bio u posjetu dvorcu Mey - bivšem domu kraljice majke u Škotskoj - kada su slučajno naišli na skupinu tuljana dok su šetali obalom.

Harry kaže da je počeo oponašati njihovo glasanje, ali nije dobio nikakav odgovor, sve dok mu se supruga nije pridružila u pjesmi. Harry tvrdi da su joj životinje odgovorile vlastitom pjesmom i da je to ono za što on tvrdi da je jasan pokazatelj Meghanine čarolije.

"Ona je stvarno čarobna, pomislio sam. Čak i tuljani to znaju", zaključio je Harry u knjizi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 3 Meghan Markle u seriji ''Beverly Hills 90210'' Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle +2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Zanimljivosti Pogledajte škakljive scene Meghan Markle koje su pogodile princa Harryja, poželio je da ih nikad nije ni vidio!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher - 3 Sacha Baron Cohen i Isla Fisher - 1 Sacha Baron Cohen Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +7 Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Zanimljivosti Njezin suprug nije baš svima omiljen, ali ona se ludo zaljubila na prvi pogled i zbog toga nije požalila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene