Bila je to greška

Pogledajte škakljive scene Meghan Markle koje su pogodile princa Harryja, poželio je da ih nikad nije ni vidio!

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 3 Meghan Markle u seriji ''Beverly Hills 90210'' Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Meghan Markle +0 Princ Harry Galerija

Princ Harry požalio je što je pogledao scene seksa koje je snimila Meghan Markle, a o tome je progovorio u svojoj biografiji "Spare".

Bombastična biografija princa Harryja naziva "Spare" ne prestaje podizati prašinu nakon što se slučajno pojavila u prodaji u Španjolskoj prije vremena, a iz koje su procurili brojni sočni dijelovi.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

38-godišnji Harry šokirao je priznanjima koje je odlučio podijeliti s cijelom svijeto, a između ostalog je priznao kako je pogriješio kada je potražio scene seksa svoje supruge Meghan Markle u seriji "Suits" kad su tek počeli izlaziti. Naime, otkrio je da je na Googleu tražio ljubavne scene svoje tadašnje djevojke i požalio što je to učinio.

Riječ je o scenama 40-godišnje Meghan koje je u hit-seriji glumila odvjetnicu Rachel Zane, zbog kojih je Harryju bilo poprilično neugodno. Zaključio je kako je u prvim danima njihove veze napravio pogrešku tražeći njezine scene seksa na internetu i našalio se da mu je bila potrebna terapija električnim šokovima da ukloni te prizore iz glave.

"Svjedočio sam trenutku kada su ona i kolega bili intimni u nekom uredu ili sobi za sastanke. Takve stvari nisam trebao vidjeti", napisao je između ostalog.

Meghan se jednom pojavila i škakljivoj sceni u kojoj je njezin lik uhvaćen kako izvodi oralni seks s tipom iz srednje škole u seriji "90210". Bivša glumica pojavila se u premijernoj epizodi "Beverly Hillsa, 90210 reboot", koja je emitirana 2008. godine u kojoj njezin lik u jednom trenutku postaje nestašan na prednjem sjedalu automobila s kolegom Dustinom Milliganom, koji je glumio Ethana.

Godinama prije nego što ju je veza s princem Harryjem bacila u središte svjetske pozornosti, Meghan je dobila ulogu u malo poznatom filmu pod nazivom "Slučajni susreti". Scene iz njega je prikazuju kako u svilenom donjem rublju zavodi muškog kolegu dok glumi Mindy koja skače po krevetu. Nakon što je prvotno objavljen u SAD-u, film je prvi put objavljen na DVD-u u Velikoj Britaniji u svibnju 2018. godine, manje od dva tjedna prije njezina vjenčanja s princem Harryjem.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Paulina Porizkova - 2 Paulina Porizkova - 4 Paulina Porizkova - 3 Paulina Porizkova +23 Paulina Porizkova Celebrity Ona je bivši supermodel - u 58. godini pozirala je u toplesu pa pratiteljima uputila sljedeće: ''Nemam što skrivati...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Rhea Durham - 4 Rhea Durham - 2 Rhea Durham - 1 Rhea Durham - 5 +18 Rhea Durham i Mark Wahlberg - 1 Celebrity Poneki kilogram viška nekoć joj je bio strogo zabranjen, a onda je upoznala supruga zbog kojeg je napustila svjetla reflektora

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene