Bio je užasnut

Princ Harry pojasnio je kako je počela svađa između Meghan i Kate: ''Našao sam Meghan na podu i uplakanu''

Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 1 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 1 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 5 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 4 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Kate Middleton i princeza Charlotte - 3 Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Kate Middleton i princeza Charlotte - 3 Kate Middleton i princeza Charlotte - 4 +24 Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Galerija

Princ Harry u svojim je memoarima objasnio što se točno dogodilo između Meghan Markle i Kate Middleton uoči njihova vjenčanja.

Princ Harry detaljno je opisao okolnosti koje su dovele do svađe Meghan Markle i Kate Middletonu danima koji su prethodili vjenčanju 2018. godine.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Kontaktirali ih? Novim postupkom Meghan i Harry pokazali su da ipak nisu zaboravili na kralja i Kate, nedavni događaji i njih su zabrinuli!

Vojvoda od Sussexa tvrdio je da je Kate poslala SMS Meghan o problemu s haljinom za djeveruše princeze Charlotte malo prije vjenčanja Meghan i Harryja u svibnju 2018., piše u njegovim memoarima ''Spare''.

Meghan nije odmah odgovorila dijelom zahvaljujući drami oko njezina oca Thomasa Marklea i njegovog mogućeg dolaska na ceremoniju. Kad je odgovorila, rekla je princezi od Walesa da je krojač u pripravnosti u Kensingtonskoj palači kako bi prepravio haljine za Charlotte i ostale djeveruše.

"Ali ovo nije bilo dovoljno", napisao je Harry. "Dogovorili su vrijeme za razgovor tog poslijepodneva."

Potom je rekao da je Meghan ponovno savjetovala Kate da Charlotteinu haljinu prepravi kod krojača, ali je vojvotkinja od Cambridgea navodno rekla svojoj budućoj šogorici da odjeću treba potpuno prekrojiti.

''Meg je pitala je li Kate svjesna što se trenutno događa. S njezinim ocem. Kate je rekla da je itekako svjesna, ali haljine. ''A vjenčanje je za četiri dana!'' govorila je vojvotkinji od Sussexa''.

''Ubrzo kasnije stigao sam kući i zatekao Meg na podu. Jecajući" nastavio je Harry, dodajući kako ne misli da je Kate mislila naštetiti Meghan.

''Bio sam užasnut kad sam Meghan vidio tako uzrujanu, ali nisam mislio da je to katastrofa… Sljedećeg jutra Kate je doista došla s cvijećem i čestitkom na kojoj je pisalo da joj je žao'', rekao je i potvrdio da je vojvotkinja poslala cvijeće za ispriku.

Podsjetimo, vojvotkinje su se svađale oko duljina haljinica za male djeveruše od kojih je jedna bila i kći Kate Middleton princeza Charlotte. Vojvotkinje su se prepirale i oko toga trebaju li djevojčice nositi najlonke te o kršenju kraljevskih protokola koji se Meghan nisu sviđali.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević na Instagramu Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević oglasio se prvi put nakon vijesti o razvodu s Jelenom Perčin, evo što je objavio

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Drake - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +28 Ivana Knoll i Jamie Foxx Celebrity Ivana Knoll bila na zabavi jednog slavnog Oscarovca, a tamo je naletjela na poznatog repera s kojim je prisno pozirala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene