Njena smrt teško ga je pogodila

Princ Harry otkrio koje je posljednje riječi izrekao kraljici Elizabeti: ''Tiho sam joj šapnuo...''

Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 1 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 1 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 2 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 3 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 4 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 5 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 6 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 7 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 8 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 9 Princ Harry i princ William - 2 +20 Princ Harry i princ William - 3 Galerija

Princ Harry otkrio je svoje emotivne posljednje riječi svojoj voljenoj baki u Balmoralu samo nekoliko sati nakon što je preminula.

U svojoj autobiografiji ''Spare'', koja je već objavljena u Španjolskoj, vojvoda od Sussexa opisuje kako je kraljici Elizabeti šapnuo da se nada da je sretna i da će se ponovno susresti s princem Philipom, koji je umro godinu dana prije nje. Rekao joj je i da joj se divi što je do kraja izvršila svoje dužnosti.

Pogledaj i ovo Princ Harry - 1 Odvojio je nekoliko sati Princ Harry tužan dan za Britance nije mogao propustiti, njegov brzinski posjet sve je ostavio u šoku

Harry je na dan smrti kraljice otputovao u Škotsku kako bi je vidio nakon što je Buckinghamska palača objavila da je teško bolesna. Međutim, nije uspio doći do imanja prije nego što je ona preminula u 96. godini.

U dirljivom odlomku u svojoj knjizi vojvoda opisuje kako je saznao za kraljičinu u vijestima na BBC-ju. Po dolasku u Balmoral dočekala ga je princeza Anne, koja ga je potom odvela u sobu u kojoj je ležala kraljica.

''Žurio sam s neizvjesnošću i vidio je. Ostao sam miran, pažljivo je promatrajući neko vrijeme. Šapnuo sam joj da se nadam da je sretna i da je sada s djedom. Rekao sam da joj se divim jer je do kraja izvršila svoje dužnosti. Platinasti jubilej, doček nove premijerke…'' rekao je Harry.

Harry je bio kraljičin mezimac, a njihovi zajednički trenuci često su nasmijavali vjerne pratitelje kraljevske obitelji. Međutim, on je bio i osoba koja je kraljici zabila nož u leđa.

Otkada je kraljica preminula, sve je krenulo nizbrdo što se tiče odnosa princa Harryja i Meghan Markle s kraljevskom obitelji. Kad su zajedno izašli pred okupljene obožavatelje, mnogi su pomislili da je na pomolu pomirba, ali odbjegli kraljevski par odlučio je pustiti u javnost svoj dokumentarac, a sada i memoare u kojima oštro kritiziraju i otvoreno govore istinu o odnosima i situacijama s kraljevskom obitelji dok su živjeli u Velikoj Britaniji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Carrie Royal - 2 Carrie Royal - 4 Carrie Royal - 1 Carrie Royal - 3 +26 Carrie Royal - 5 Zanimljivosti Bivša seks-domina otkrila detalje druženja s Harryjem, jedna ju je stvar posebno zgrozila: "On je takva kukavica"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Gerard Pique i Shakira Shakira Shakira - 2 +23 Shakira - 1 Zanimljivosti Shakira je ostala shrvana novim detaljem veze Piquea i njegove nove djevojke: "Očito se osjećala kao kod kuće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene